Anasayfa » Genel » WordPress Bitcoin Ödeme Alma

WordPress Bitcoin Ödeme Alma

WordPress Bitcoin Ödeme Alma: WordPress ’de Bitcoin ödemelerini kabul etmek istiyor musunuz? Bitcoin, dünyanın rastgele bir yerindeki çevrimiçi ödemeleri kabul etmeyi son derece basitleştiriyor. Bu yazıda, WordPress ’de Bitcoin ödemelerini basitçe nasıl kabul edebileceğinizi göstereceğiz.

Bitcoin, dünyanın rastgele bir yerindeki herkes tarafından kullanılabilecek seçenek bir ödeme yöntemi sunar. Bitcoin ’deki ödemeleri kabul ettikten sonra bunları banka hesabınıza aktarabilir veya cüzdanınıza gizleyebilirsiniz. Bitcoin kıymeti giderek çoğalıyor ve daha çok insan bunu kullanmaya başladıkça bunu yapmaya devam edecektir.

WordPress Bitcoin Ödemesi Alma

İlk olarak, bir Bitcoin cüzdanına lüzumunuz olacak. Bu, Bitcoin yollamak veya almak için kullanacağınız bir yazılım parçasıdır.

Mevcut bir hayli değişik cüzdan cinsi vardır. Bilgisayarınıza veya hatta telefonunuza bir cüzdan yükleyebilirsiniz. Sonra, bir BitPay hesabına kaydetmeniz gerekecek . BitPay, Bitcoin metamorfozunu, mutasyonunu ve banka hesabınıza veya Bitcoin cüzdanına aktarılmasını sağlayan çevrimiçi bir hizmettir.

Kayıt sırasında sizden hizmetleri seçmeniz istenecektir. Web sitenizde ürün veya hizmetler satmak ve ödemelerinizi banka hesabınıza aktarmak için ‘Ticari Hesap ’ alternatifini seçmeniz gerekir. Bundan sonra, kuruluş isminizi doldurabilir ve hesabınızı oluşturmak için şahsi bilgilerinizi girebilirsiniz.

Kaydettikten sonra başlama ön oturumuna erişeceksiniz. Orada, hesabınızı Gerçeklamak için üç adımın lüzumlu olduğunu göreceksiniz. Evvel e-posta adresinizi Gerçeklamanız gerekir. Sonra, firma hesabınızı Gerçeklamak için firma bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Son olarak, banka hesap bilgilerinizi veya Bitcoin cüzdan adresinizi girmeniz gerekiyor.

Bu adımları bitirdikten sonra, web sitenizdeki ödemeleri kabul etmeye hazırsınız demektir.  Yapmanız gereken ilk şey BitPay for WooCommerce eklentisini yükleyip faalleştirmektir. Aktifleştirme sonrasında, WooCommerce »Ayarlar sayfasını ziyaret etmenizve ‘Ödeme ’ sekmesini tıklamanız gerekir . Ardından, ayarlarını yapılandırmak için BitPay irtibatını tıklayın. API anahtarınızı oluşturmak için API alanının altındaki iletişimi tıklamanız gerekir. Bu sizi BitPay web sitesine götürür ve burada ‘Add New Token ’ düğmesine tıklayın. Ardından, bu simgeyi bir yafta vermek ve devam etmek için ‘Simge Ekle ’ düğmesine tıklayın.

BitPay şimdi size WooCommerce BitPay ayar sayfasında kopyalayıp yapıştırmanız gereken bir eşleştirme kodunu gösterecektir. Ardından, devam etmek için bul düğmesine tıklayın. Farklılıklarınızı kaydolmak için ayarları kaydol düğmesini tıklamayı unutmayın. Alıcılarınız artık mağazanızın ödeme sayfasında Bitcoin ’i kullanarak ödeme yapma alternatifi görecektir.

Bu yöntem, WordPress web sitesinde bir alışveriş sepeti veya e-ticaret eklentisi kullanmayan kullanıcılar için önerilir. Bu sizi düğme jeneratör sayfasına götürecektir. Firma isminizi, ödeme öğesi açıklamasını ve ödeme meblağını girmeniz gerekiyor. Tarayıcı manipülasyon URL ’si de girebilirsiniz. Yazılım, e-kitap veya müzik gibi dijital mülkleri satıyorsanız bu özellikle bereketlidir. Yine manipülasyon sayfası, kullanıcılarınızın dosyayı indirebileceği bir sayfa olabilir.

Devam etmek için Oluştur düğmesini tıklayın. BitPay artık size düğme kodunu ve değişik düğme ebatlarını gösterecektir. Kullanmak istediğiniz düğme ebadını seçin ve kodu kopyalayın. Artık WordPress web sitenize gidip düğmeyi ilave etmek istediğiniz yazı veya sayfayı tertip edebilirsiniz . Yazı tertip etme ekranında, metin tertip edicisine geçmeniz gerekir.

Ardından, BitPay web sitesinden kopyaladığınız kodu metin tertip edicisine yapıştırın ve farklılıklarınızı kaydolun veya yayınlayın. Artık, ödeme düğmesini harekete geçirmek için yazı / sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Bu yazının WordPress ’deki Bitcoin ödemelerini nasıl alacağınızı bilmenize takviyeci olmasını umuyoruz.

5/5 - (1 Oy)

Yorum yapın