Anasayfa » Genel » “Teşkilat” Dizisine İki Önemli İsim Daha Dahil Oldu!

“Teşkilat” Dizisine İki Önemli İsim Daha Dahil Oldu!

“Teşkilat” dizisine katılan iki Güncel oyuncu ile beraber, Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun pazar akşamlarının bırakılmazı olan dizi, cumartesi günü sete çıkmaya hazırlanıyor!

Coşkuyla beklenen “Teşkilat” dizisinin Güncel sezonunda kadroya iki Güncel oyuncu daha katıldı. Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin ve Ebru Nil Aydın’a Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Cengiz Bozkurt, Selin Genç ve Tuğçe Uyanık eşlik etti. Bu sezon takıma dahil olan iki Güncel addan biri, Cihangir şahsiyetine hayat verecek olan Ceyhun Mengiroğlu oldu.

Burak Arlıel’in idarediği dizide içinde yer alacak olan, aynı zamanda Neslihan‘ın kardeşi olan Cihangir, babası Çetin‘in itirazlarına karşın istihbaratçı bir kariyere sahiptir.

Diziye katılan bir öbür ad da, Neslihan‘ın nişanlısı olan Gökhan‘ı canlandıracak olan İlker Kızmaz olacak. Bu şahsiyet, Birleşmiş Milletler İstanbul bürosunda direktör olarak çalışmaktadır.

Teşkilat Dizi Mevzusu

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından bırakıp kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir vazifeyi kabul ederek, “yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ekrana getirecek… Ankara’daki SİHA fabrikasına terör hücumu tertip edilir. Hamlenin yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine Ulusal İstihbarat Teşkilatı içinde saklı bir tim kurulur. Bu timin emeli hamlenin arttaki eforları tespit etmek ve ortadan kaldırmaktı.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın