Anasayfa » Genel » “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” Filminden Güncel Fragman!

“Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” Filminden Güncel Fragman!

Merakla beklenen “Örümcek-Adam: Örümcek-Cihanına Geçiş” Spider-Man: Across the Spider-Verse filminden Türkçe altyazılı Güncel bir fragman paylaşıldı!

Sony’nin merakla beklenen “Örümcek-Adam: Örümcek-Cihanına Geçiş” Spider-Man: Across the Spider-Verse filminden Türkçe altyazılı Güncel bir fragman geldi. “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” üç Peter Parker ’ı bir araya getirmeden evvel, Sony, izleyicilerden bütün anekdot alan bir animasyon ile çoklu âlemler konseptini sinemaya taşımıştı. “Örümcek-Adam: Örümcek Kâinatında” 2018’in sonlarında vizyona girdi ve hem iyi bir gişe zaferine imzalaydı hem de oldukça pozitif tenkitler topladı. Vaziyet böyle olunca da devam filmleri için yeşil ışık yandı.

Örümcek-Adam: Örümcek-Cihanına Geçiş” için 2020’de çalışmalara başlandı ve Nisan 2023’de vizhyona girmesi tasarlandı; daha sonra bu senenin Ekim ayında kaydırıldı. Ancak, son olarak vizyon tarihi 2 Haziran 2023 olarak açıklandı. Bir sonraki film olan “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse” ise 29 Mart 2024’te sinemalarda olacak.

Örümcek-Adam: Örümcek-Cihanına Geçiş” bir kere daha Miles Morales’in Shameik Moore çok güzergahlı serüvenlerini takip edecek. Oscar Isaac, Hailee Steinfeld ve Jake Johnson ilk filmdeki rollerini yine canlandırmaya hazırlanırken, Issa Rae oyuncu kadrosuna Örümcek-Kadın olarak katılıyor.

İçeriği Oyla

Yorum yapın