Anasayfa » Genel » Netflix ’in Güncel Baş Aksiyon Mesulü Arnold Schwarzenegger Oldu!

Netflix ’in Güncel Baş Aksiyon Mesulü Arnold Schwarzenegger Oldu!

Arnold Schwarzenegger, efsanevi oyunculuk kariyerinin ardından şimdi de Netflix’in baş aksiyon mesulü olarak görevlendirildi!

Netflix, efsanevi oyuncu Arnold Schwarzenegger’i baş aksiyon mesulü olarak bünyesine kattığını duyurdu. Netflix‘in, YouTube hesabında yapılan bir ilan videosunda, Schwarzenegger‘in işletmenin genel merkezine tankla gelişi görüntülendi. Videoda, Schwarzenegger, kimsenin onun kadar aksiyonu beğenemeyeceğini, bu surattan da Netflix’in Güncel baş aksiyon mesulü olma önerisini kabul ettiğini belirtti.

70’li ve 80’li senelerde ikonikleşen imalleriyle tanınan Schwarzenegger‘in, Netflix‘in aksiyon cinsindeki projelerine büyük katkı sağlayacağı öngörülüyor.

Schwarzenegger, Chris Hemsworth’ın rol aldığı “Extraction 2“, Henry Cavill’ın rol aldığı “The Witcher” ve Gal Gadot’un rol aldığı “Heart of Stone” gibi ehemmiyetli Netflix üretimlerini vurguladı. Her bir proje için kendi yorumlarını yaparken, dünyanın en iyi aksiyon üretimlerini sunma niyetiyle gece gündüz çalıştığını belirtti.

Sinema kariyerinin ardından yer aldığı ilk dizi projesi olan “Fubar” da videoda yer aldı. Oyuncunun başrolünü üstlendiği bu ajan serüveni, Netflix platformunda izleyicilerle buluşuyor.

Kaynak: IGN Türkiye

İçeriği Oyla

Yorum yapın