Anasayfa » Genel » Chad Stahelski, John Wick Âleminden Güncel Bir Dizi Duyurdu!

Chad Stahelski, John Wick Âleminden Güncel Bir Dizi Duyurdu!

John Wick serisinin rejisörü Chad Stahelski, coşku verici bir ilan yaparak Güncel bir John Wick televizyon dizisi üzerinde çalışıldığını açıkladı!

Bu dizi, “Ballerina” ve “The Continental” gibi yan filmlerle beraber “John Wick” cihanını genişleterek, Güncel öyküleri ve şahsiyetleri keşfedecek. “John Wick 5“in geleceği, Lionsgate Motion Picture Group başkanı Joe Drake tarafından yapılan açıklama ile yine canlandırıldı. Drake, gelecek olan 2023’şöhret 4. çeyreği için hazırlanan tasarı tablosunda filmin erken geliştirme düzeyinde olduğunu Gerçekladı.

Ayrıca, imalde olan dört spin-off projesi de Gerçeklandı. Joe Drake, resmi olarak duyurulan ilk yan mahsulün gelecek sene vizyona girecek olan “Ballerina” olduğunu belirtti. Bunun yanı gizeme, “John Wick 5″e ek olarak üç değişik proje üzerinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Bu projeler arasında “The Continental” isimli televizyon dizisi de bulunuyor. Tüm bu imallerin yakın bir zamanda izleyicilerle buluşması tasarlanıyor. Tüm bunlarla birlikte, geliştirilmekte olan sırlı bir John Wick projesinin de varlığı anlaşılıyor.

Chad Stahelski, “John Wick 4“şöhret dijital yayınıyla alakalı bir müzakerede, rejisör olarak John Wick cihanına geri dönmek istediğinden bahsetti. Aynı zamanda “Ballerina” ve “The Continental” projelerinde üretimci olarak misyon alsa da, daha fazla “John Wick” öyküsü idareme fikrine de sarih olduğunu dile getirdi. Stahelski, Güncel bir John Wick televizyon dizisi üzerinde çalıştığını ve bu sayede âlemden daha fazla şahsiyeti keşfetme olanağı bulduğunu açıkladı.

Kaynak: Wannart

İçeriği Oyla

Yorum yapın