Anasayfa » Genel » “MEGAN” Filminden Güncel Fragman!

“MEGAN” Filminden Güncel Fragman!

“MEGAN” filminden Türkçe altyazılı Güncel bir fragman yayınlandı!

Fobinin üretken zekâları; Testere, Ruhlar Bölgesi ve Fobi Seansı serilerinin arttaki üretimci James Wan ’dan ve Cadılar Bayramı, Siyah Telefon ve Görünmez Adam filmlerinin üretimcisi Blumhouse ’dan korkunun Güncel bir suratı geliyor.

“MEGAN”, bir suni akıl mucizesi, bir çocuğun en iyi arkadaşı ve bir ebeveynin en büyük bağlaşığı olmak üzere programlanmış asıl gibi bir oyuncak bebektir. Oyuncak firmasının zeki robotikçisi Gemma Kapan filmindeki Allison Williams tarafından planlanan MEGAN, bağlandığı çocuğun arkadaşı, hocayı, reyin dostu, gözeticisi olurken dinleyebilir, izleyebilir ve bilebilir.

Gemma 8 yaşındaki bir anda öksüz kalan yeğeni Cady ’nin Violet McGraw, The Haunting of Hill House bakımını üstlendiğinde ebeveyn olmak için hazırlıksız ve güvensizdir. Gemma, işinin yoğun baskısı altında iki meseleyi birden çözme mücadelesiyle MEGAN prototipini Cady ile eşleştirmeye karar verir. Bu us almaz neticeler doğuracak bir karar olacaktır. 

Üretimciliğini Jason Blum ve James Wan ’ın yaptığı, “MEGAN”ın rejisörü mükâfatlı üretimci Gerard Johnstone Housebound, senaryo yazarı Akela Cooper Habis, The Nun 2, uyarlanan hikâGünceln yazarları Akela Cooper ve James Wan.

Filmde ayrıca Ronny Chieng Shang-Chi ve On Ulusa Efsanesi, Brian Jordan Alvarez Will & Grace, Jen Van Epps Cowboy Bebop, Lori Dungey Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği, genişletilmiş versiyon ve Stephane Garneau-Monten Straight Forward rol alıyor.

Universal Pictures ve Blumhouse sunar bir Atomic Monster imali Divide/Conquer iş birliğiyle.

Filmin yönetimsel üretimcileri Allison Williams, Mark Katchur, Ryan Turek, Michael Clear, Judson Scott, Adam Hendricks ve Greg Gilreath.

“MEGAN” filmi 13 ocak 2023 ’te sinemalarda!

İçeriği Oyla

Yorum yapın