Anasayfa » Rehber » Korece Ülkeler (Türkiye ve Diğer Ülkeler)

Korece Ülkeler (Türkiye ve Diğer Ülkeler)

Ziyaretçilerimizden sık bir şekilde Korece ülkeler konusunda soru almaktaydık. Bu içeriğimizde değerli ziyaretçilerimize Korece ülkeler konusunda doğru cevabı verdik. Aynı zamanda Korece ülkeler ve diller, Korece ülkeler okunuşu, Korece Türkiye yazılışı başlığında da farklı bilgiler verdik.

Kore diline yeni başlayan ve mutlaka öğrenmesi gereken Korece ülkeleri paylaştık. Korece ülkeler ve dillerini öğrenerek Korece’ye adım atabilir ve öğrenme yolunda kendinizi bir tık daha öne çıkartabilirsiniz. Kore diline olan saygınızı ve bilmeniz gerekenleri günden güne geliştirerek Kore’ye gittiğinizde kendinizi çok daha rahat hissedebilirsiniz. Veya Kore’de bulunan bir arkadaşınızla Korece dilini öğrenerek çok daha hızlı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Korece Ülkeler

Korece Ülkeler

Korece ülkeler öğrenme konusunda adım attıysanız ve sizlere bu konuda net bir kaynak bulamıyorsanız aşağıda sizlere Korece ülkeler konusunda en net ve en doğru cevabı verdik.

Kore =한국 Filipinler = 필리핀 Cezayir = 알제리 Amerika = 미국 Avustralya = 호주 Azerbaycan = 아제르바이잔 Kanada = 캐나다 Çin = 중국 İngiltere = 영국 Mısır = 이집트 Fransa = 프랑스 Almanya=독일 İran = 이란 Irak = 이라크 İtalya = 이탈리아 Endonezya = 인도네시아 Japonya = 일본 Malezya = 말레이시아 Meksika = 멕시코 Myanmar = 미얀마 Rusya = 러시아 Suudi Arabistan = 사우디아라비아 Somali = 소말리 İspanya = 스페인 İsveç = 스웨덴 Tayvan = 대만 Özbekistan = 우즈베키스탄 Vietnam = 베트남

Korece Türkiye Yazılışı

Korece Türkiye yazılışı konusunda da ziyaretçilerimiz epey bir soru iletmekteydi. Aşağıda Kore dilinde Türkiye nasıl yazılıyor? Sorusuna doğru cevabı verdik.

Türkiye = 터키

Korece Türkiye Okunuşu

Kore dilinde Türkiye’nin okunuşu Toki’dir. Eğer Kore’ye gittiğinizde kendinizin Türkiyeli olarak tanıtmak istiyorsanız karşınızdaki kişiye cümlenizin içerisinde Toki diyebilirsiniz.

Trend kategorimize bakmayı unutmayınız.

İçeriği Oyla

Yorum yapın