Anasayfa » Genel » Kerem Bürsin ’in Dizisi

Kerem Bürsin ’in Dizisi

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer alacağı “Gün Işığım” dizisinin oyuncu görüşmelerinin devam etmesiyle akılda bir ad daha kadroya ilave edildi.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini üstlendiği “Gün Işığım” dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Ay Üretim işi olan ve Ali Bilgin’in idareyeceği dizi, senaryocu Kübra Sülün’nam kaleme aldığı bir hikayeye sahip olacak. Kadrosuna akılda bir ad daha yer ilave edildi. Şerif Erol, dizinin takımına katılarak ehemmiyetli bir şahsiyeti canlandıracak. İlter şahsiyetine hayat verecek olan Şerif Erol, Alaca ailesinin uzun senelerdir hizmetçilik yapan sadık bir uşağını canlandıracak. Tecrübeyi ve oyunculuk maharetiyle, “Gün Işığım” dizisine büyük bir katkı sağlayacağı kesin.

Dizide adı henüz kesin olmamakla birlikte Oğuz Alaca, babasıyla arası bozulup seneler evvel konuttan ayrılan ve kendi kurduğu uygulamayı Mayorka’da satıp lüks bir hayat süren bir kişiliktir. Ancak babasının ölümü ve vasiyeti üzerine İstanbul’a geri dönmek zorunda kalır. Babası Vahit Alaca vazgeçtiği mektupta, Oğuz’dan tek bir şey istenmektedir: Müge ile olan ikinci konutluluğundan doğan 3 çocuğunun velayetini kabul etmesidir. Bu sırada Oğuz’un yolu, tuhaf bir biçimde sahte evlilik çetesinin abonesi olan Leyla ile kesişir.

Dizide, Oğuz’un abisi Umut ’u, halası Füsun ’u, 3 kardeşini ve Leyla’nın aile bireylerini canlandıracak oyuncular için oyuncu seçmeleri süratle devam etmektedir.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın