Anasayfa » Genel » Jeremy Renner ’ın Sağlık Durumu ile İlgili Güncel Gelişme ve Kaza Detayları!

Jeremy Renner ’ın Sağlık Durumu ile İlgili Güncel Gelişme ve Kaza Detayları!

Ünlü oyuncu Jeremy Renner ’dan kaza sonrası ilk paylaşım geldi! 

Marvel Sinematik Evren ’deki Hawkeye / Clint Barton rolüyle tanınan Jeremy Renner, kar kürerken makûs hava koşulları sebebiyle geçtiğimiz günlerde kaza geçirmişti. Kazanın nasıl hakikatleştiğine dair ayrıntılar ise Güncel paylaşıldı. Renner, Nevada arazisinde kar küremeye gittiğinde çalışır halde olan vasıtadan inince taşıtın bacağının üzerinden geçtiği bilindi. Oyuncuya ilk müdahaleyi ise hekim olan komşusu yaptı. Renner, sağlık helikopteriyle en yakındaki hastaneye taşındı.

Pazartesi operasyona alınan oyuncu ile alakalı basın temsilcileri şu açıklamayı paylaştı:

“Jeremy’nin künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçirdiğini, bugün 2 Ocak 2023’te operasyon olduğunu Gerçeklayabiliriz. Operasyondan döndü ve vaziyeti kritik ama stabil gidişatta, yoğun bakım ünitesinde kalıyor.”

Jeremy Renner’dan ilk paylaşım

Dün ise Renner ’ın kendisi de hastane yatağından bir resim paylaşarak “Tüm hoş sözleriniz için teşekkür ederim. Yazı yazmak için perişan gidişattayım. Ama hepinize sevgilerimi yolluyorum” anekdotunu düştü.

Bir operasyon daha geçirmesi gerekeceği söylenen Renner ’ın uzun bir rehabilitasyon süreci olacak.

Jeremy Renner kimdir?

Amerikalı oyuncu Jeremy Renner, 1971’de Modesto, California’da doğdu. Kariyerindeki ilk filmi “National Lampoon’s Seniors Trip” oldu. Büyük çıkış filmi ise “Dahmer.” Bu film ile Palm Beach Uluslararası Film Festivali’nde En Güncel Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi. Kariyeri süresince bir çok filmde rol alan Jeremy Renner “The Town” filmindeki rolü ile de En Güncel Dayanakçı Erkek Oyuncu Yüksekokul Mükâfatı adaylığı kazandı. “Ölümcül Tuzak” filmindeki performansı ile En Güncel Erkek Oyuncu Yüksekokul Mükâfatı’ne aday gösterildi. Bu zaferleri ile dünya çapında büyük hasılat yapan filmlerden “Mission: Impossible – Ghost Protocol” ve “The Avengers” kadrolarında yerini aldı. 

İçeriği Oyla

Yorum yapın