Anasayfa » Genel » James Bond Yarışında Öne Çıkan İsim Kim?

James Bond Yarışında Öne Çıkan İsim Kim?

Aaron Taylor-Johnson, Güncel James Bond olabilir!

Geçtiğimiz sene Daniel Craig’in Bond rolünden bölmesinin ardından rolü üstlenecek bir sonraki oyuncunun kim olacağına dair pek çok münazara ve dedikodu ortaya çıktı. Tom Hardy, Idris Elba ve Henry Cavill de dahil olmak üzere muhtelif İngiliz oyuncular da mevzunun merkezindeydiler. Fakat son büyümeler Güncel James Bond için başka bir adı işaret ediyor: Aaron Taylor-Johnson. Rivayetlere göre Taylor-Johnson, MI6’nın en son 007 casusu olmak için görüşmeler yapıyor ve şu ana kadar çok da iyi gidiyor.

Taylor-Johnson’ın rolü konuşmak için Bond imalcisi Vahşiye Broccoli ile toplandığı aşinasından, bu rivayetlerde reellik hisseyi olduğu Gerçeklandı. Bazı kaynaklara göre Taylor-Johnson’ın Broccoli ile görüşmesi çok iyi geçti. Bununla beraber, rakiplerinin kimler olabileceği veya Taylor-Johnson’ın rolü güvence altına almak ismine sonraki adımlarının ne olacağı mevzusunda çok az şey öğreniyoruz.

En son “Suikast Treni” filminde izlediğimiz Taylor-Johnson, bu sene “Kraven the Hunter” ile karşımıza çıkacak.

James Bond’u kimin oynayacağı öncelikli gündem

Craig rolden daha Güncel parçalamış olduğundan, daha evvel Bond imalcilerinin onun yerini doldurmak için serisi yoktu ve şimdi de natürel olarak iş için en iyi şahsı bulmaya daha çok odaklanmış gibi görünüyorlar. Bond’un bir sonraki profilinin nasıl görüneceği ile alakalı olarak Broccoli daha evvel rolün temel özelliklerinden bahsetmiş ve özellikle 40 yaşın altında bir İngiliz oyuncu aradıklarını, daha evvel bir kaç fikirle oynadıklarını ve nihayetinde bir kenara attıklarını belirtmişti. Genç bir Bond aramalarının en ehemmiyetli nedenlerinden biri de oyuncunun 10-12 senelik bir vaadi kabul etmesi gerekmesi.

Bu Güncel nesil Bond’un izleyicilere neler getireceğine gelince, detaylar noksan kalıyor, zira muhtemelen 007’nin geleceğini tanımlamada ilk adım oyuncuyu seçmek. Ancak, Broccoli daha evvel yapmak istediklerini açıklamıştı. “Bond 26” bir “Bond’un yine yaratımı” olacak. Bond üretimcileri daha evvel “Bond 26”nın 2024 etrafında imale girmesini beklediklerini belirtmişlerdi, bu da Güncel filme en erken 2025 senesinde kavuşacağımız anlamına geliyor.

Aaron Taylor-Johnson, James Bon rolü için uygun mu?

Aaron Taylor-Johnson’ın Bond için yarıştığının Gerçeklanması, hoşlanılan şahsiyetin ekranlara dönüşünü görmek isteyen izleyicileri netlikle heyecanlandıracak. Evvelki filmografisi göz önüne alındığında, Taylor-Johnson’ın böyle kalibreli bir rolü üstlenecek oyunculuk maharetine sahip olduğu söylenebilir. Ayrıca yalnızca 32 yaşında olan Taylor-Johnson, imalcilerin istediği gibi genç bir Bond için ideal koşulları sağlıyor. Şu anda Taylor-Johnson’ın yanında başka hangi yıldızların düşünüldüğü öğrenilmemekle beraber, oyuncu için işler netlikle parlak görünüyor. 

Aaron Taylor-Johnson kimdir?

İngiliz Aaron Perry Johnson, evlendikten sonraki ismiyle Aaron Taylor-Johnson, “Kick-Ass” film serisindeki Dave Lizewski kişiliğinin yanında “Kaptan Amerika” ve “Güncellmezler” serisindeki Quicksilver rolleriyle öğrenilmektedir. 1990’da Musevi orijinli bir ailenin çocuğu olarak Buckinghamshire’da doğdu. Oyunculuğa ufak yaşlarda başladı. 2000’li senelerde İngiliz TV dizileriyle beraber sinemada da görünmeye başladı. 2006’da Edward Norton’ın başrolünde olduğu “İllüzyonist” filminde Abramovicz’in gençliğini canlandırdı. 2009’da Nowhere Boy filminde John Lennon rolündeydi. “Kick-Ass” filmi, dünyada tanınmasını sağladı. 2016 senesinde “Gece Hayvanları” Nocturnal Animals filminde canlandırdığı acımasız Ray Marcus şahsiyetiyle büyük alkış kazanan Taylor-Johnson, En Güncel Takviyeci Erkek Oyuncu dalında Altın Küre’nin sahibi oldu. “Nowhere Boy” filminin rejisörü olan Sam Taylor-Wood ile 2012’de evlenen Johnson’ın Wylda Rae d. 2010 ve Romy Hero d. 2012 isimli 2 kız çocuğu vardır. Ayrıca Taylor-Wood’un evvelki birlikteliğinden dünyaya gelmiş 2 çocuğu daha bulunmaktadır.

Kaynak

İçeriği Oyla

Yorum yapın