Anasayfa » Genel » Henry Cavill, Superman Olarak Geri Dönmeyecek!

Henry Cavill, Superman Olarak Geri Dönmeyecek!

Henry Cavill, artık Superman kostümünü giymeyecek!

Geçtiğimiz haftalarda Henry Cavill, Superman olarak DC Cihanına geri döneceğini duyurmuştu. Fakat stüdyodan afallatıcı bir haber geldi. Güncel başkanlardan James Gunn, Superman hakkında Güncel bir uzun metraj film yazdığını fakat bu filmde Superman ’ın gençliğine odaklanacakları için Henry Cavill ’in yer almayacağını açıkladı:

“Peter ve benim hazır bir DC listemiz var, bu mevzuda çok coşkuluyuz; Güncel senenin başında ilk projelerimiz hakkında bazı coşku verici bilgileri paylaşabileceğiz.” 

“Bunlar arasında Superman de var. Öykümüz Superman’in hayatının eskiki bir kısmına odaklanacak, bu sebeple şahsiyeti Henry Cavill canlandırmayacak. Ama az evvel Henry ile harika bir buluşma yaptık ve biz büyük hayranlarıyız, gelecekte beraber çalışmak için bir dizi coşku verici ihtimal hakkında konuştuk.”

DC’ye yakın kaynaklar DC eşbaşkanları James Gunn ve Peter Safran ’ın, Cavill’in çizgi roman âleminde başka şahsiyetlerle kalması mevzusunda tutkulu olduklarını da söyledi.

Henry Cavill, Superman olarak dönmediğini Gerçekladı

Cavill, Instagram hesabından yaptığı açıklamada Superman rolünü yine canlandırmayacağını Gerçekladı.

“Üzücü bir haber halk. Ne de olsa Superman olarak geri dönmeyeceğim. İksinin Gunn ve Safran işe alınmasından evvel, Ekim ayında stüdyo tarafından geri döndüğüm duyurmam istendikten sonra, bu haber pek kolay değil, ama hayat bu. James ve Peter’ın inşa edecekleri bir kâinatları olmasına saygı dinliyorum. Onlara ve Güncel kâinatta yer alan herkese iyi şanslar, en mutlu kısmetler diliyorum.” Orijinal açıklamanın tamamını altta görebilirsiniz
 
İçeriden kaynaklar, Gunn’ın bir müddettir Güncel Superman öyküsü üzerinde çalıştığını söylüyor. Senaryo, kişiliğin kurgusal Metropolis şehrinde acemi bir muhabir olarak çalıştığı hayatına odaklanacak. İzleyiciler, meslektaşı Lois Lane gibi kilit şahsiyetlerle tanışışına tanık olacaklar. 
 
Gunn’ın belirttiği gibi, yine planlanan DC Cihanı hakkında daha fazla ayrıntının ise Ocak ayında gelmesi bekleniyor.

Kaynak
 

İçeriği Oyla

Yorum yapın