Anasayfa » Rehber » Dall-E 2 Nedir? Nasıl Kullanılır? (En İyi Cevap)

Dall-E 2 Nedir? Nasıl Kullanılır? (En İyi Cevap)

Dall-E 2 nedir? Nasıl kullanılır? Sorusunu sık bir şekilde alıyoruz. Bu içerik Dall-E 2 nedir? Ve Dall-E 2 nasıl kullanılır? Sorularına doğru cevabı veriyor. Hızlandırılmış kılavuz olarak hazırlanan bu içerikte aynı zamanda Dall-E 2 ücretli mi?, Dall-E nasıl girilir? Başlıklarında da farklı bilgiler verdik.

Tüm Dünya’nın merakla beklediği ve bir anda çıkmasıyla inanılmaz bir kullanıcı kitlesine sahip olan Dall – E 2 yapay zeka robotunda herkesin bu robotu kullanabilmesi için geliştiricileri erişim imkanı veriyor. Henüz beta aşamasında olan yapay zeka çizim uygulamasında bekleme listesine adınızı yazdırmanıza gerek yok. İşte tüm detaylarıyla Dall-E 2 nedir? Ve Dall-E 2 nasıl kullanılır? Başlıklarında doğru cevaplar…

Dall-E 2 Nedir? Nasıl Kullanılır?

Dall-E 2 Nedir?

Dall-E 2, Nisan ayının başlarında ortaya çıkan bugüne kadar ki en gelişmiş yapay zeka sanat üreticilerinden bir tanesidir. Geçmiş dönemlerdeki sanat ve sanatçılara bakıldığı zaman insan eliyle oluşturulabilecek sanat eserlerinin artık sona yaklaşıldığı ifade ediliyor. Fakat yeni yapay zeka sanat üreticilerinden bir tanesi olan Dall-E 2 uygulamasında sanatçılar, insan eli sanat eserleri yerine yapay zeka sanat üreticisi olan Dall-E 2 uygulamasını kendileri için nasıl çalıştırabileceğini merak ediyorlar.

Dall-E 2 uygulaması bir araçtır ve metin istemleriyle size resim oluşturur. Dall-E 2’ye komut verirsiniz ve komut neticesinde daha öncesinde eğitilmiş bilgileriyle Dall-E 2 sizlere inanılmaz gerçek üstü fotoğraflar oluşturur. Uygulamanın geliştiricisi Open AI projesidir.

Dall-E 2 Nasıl Kullanılır?

Dall-E 2 uygulamasını kullanabilmeniz için ilk önce uygulamaya kayıt olmanız gerekir. Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra tarayıcınız üzerinden programı kullanabilir ve hemen gerçek üstü fotoğraflar üretebilirsiniz.

Dall-E 2 uygulamasında yeni bir gerçek üstü resim elde etmek istiyorsanız 400 karaktere kadar açıklayıcı bir metin yazın. Örneğin: ‘’Dünya’nın son insanı’’ gibi benzeri açıklamalarda Dall-E 2 yapay zeka botuna komutlar verin. Komutu alan uygulama size birbirinden farklı resimler oluşturacak ve sunacaktır. Dall-E 2 uygulamasını kullanabilmeniz için OpenAI hesabına sahip olmanız gerekir.

Dall-E 2 Nasıl Girilir?

Openai.com internet sitesine giriş yapın. Open AI hesabınız bulunmuyorsa kayıt ol butonuna basın. Kayıt olduktan sonra görüntülerinizi metinlerinizle oluşturun.

İçeriği Oyla

Yorum yapın