Anasayfa » Genel » Ayşenur Arslan kimdir?

Ayşenur Arslan kimdir?

Ayşenur Arslan, Medya Semti programında asıllaştırmış olduğu skandal sözleriyle sosyal medyadan büyük tepki almaktadır. Özellikle muhalif kimliğiyle öğrenilen Arslan hakkında sosyal medya kullanıcıları sık sık tepkilerini dile getirmektedir.

Ayşenur Arslan Kimdir?

Ayşenur Arslan, 16 Eylül 1950 tarihinde dünyaya gelmiştir. Babası subay ve annesi MİT üyeyi olan Arslan aslen Aydınlıdır. 1972 senesinde İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olduktan sonra Türkiye Radyo Televizyon Kurumu tarafından 1974 senesinde açılan muhabirlik imtihanını kazanmıştır.

1982 ’de Güneş Gazetesi ’ne haber müdürü olarak ceddilen Ayşenur Arslan, 2.5 sene sonra misyonundan istifa etmiştir. 3 senede Nokta Mecmuası ’nde çalıştıktan sonra Söz Gazetesi ’ne geçerek buradan da 49 gün sonra ayrılmıştır.

Ayşenur Arslan kimdir?

Dostlarıyla birlikte reklam ajansı kuran Arslan, Ümraniye Belediyesi ismine Türkiye ’nin ilk yerel mecmuasını hazırlamıştır. Cumhuriyet Gazetesi ’nde de 1 sene çalıştıktan sonra Star TV ekranlarında sırasıyla Bir Kadın ve Takın Takip isimli haber programlarının sunuculuğunu yapmıştır.

ATV ekranlarında 16 sene süresince Ali Kırca ile birlikte çalışan Ayşenur Arslan, Mehmet Ali Birand ile de çalışmış ve Aydın Doğan ve Dinç Bilgin gibi basın sektörlerinin kilit adlarıyla bir araya gelmiştir.

İki kere evlilik geçiren Ayşenur Arslan, ilk eşiyle 8 ay evli kaldı. İkinci eşi Erbil Tuşalp ’deri oğlu Sinan 6 yaşındayken ayrıldı.

5/5 - (1 Oy)

Yorum yapın