Anasayfa » Genel » 5 LT Oksijen Tüpü Dolum Fiyatı 2023

5 LT Oksijen Tüpü Dolum Fiyatı 2023

5 lt oksijen tüpü dolum maliyeti, oksijen tüpü dolum maliyetleri, 10 lt oksijen tüpü dolum maliyeti ve eşi başlıklarda dayanağa lüzumu olan ziyaretçilerimize bu içeriğimiz ayrıntılı bir biçimde bilgi paylaşımı sunacaktır. Bu içeriğimizle beraber siz bedelli ziyaretçilerimiz 5 lt oksijen tüpü dolum maliyeti, 10 lt oksijen tüpü dolum maliyeti gibi başlıklarda bilgi almış olacaksınız.

Türkiye ’de pandeminin çoğalması ve Covid – 19 hadiselerinin bir hayli yükselmesi sebebiyle oksijen tüpü mevzusunda büyük meseleler yaşanıyor olmasa da bazı ziyaretçilerimiz tarafından kesintisiz olarak bizlere bu tüplerin dolumlarıyla ilgili olarak sualler geliyor. Bir Hayli alanda kullanılan ve hastaların yaşamını etkileyen oksijen tüpleri dolum maliyetleri mevzusunda geniş bir içerik hazırladık.

Oksijen Tüpü Dolum Maliyetleri

Ülkemiz ekonomisi sebebiyle oksijen tüpü dolum maliyetleri mevzusunda sizlere net bir maliyet tüberkülozayız. Fakat genel olarak tam işletmelerdeki vasati maliyeti sizlere aktarabiliriz. Kesintisiz değişen maliyetler sebebiyle dolum yapmak isteyen alıcılarda güçlük yaşıyor, hastalarına destek olamıyorlar. Kur çoğalışı ve değişik zamlar oksijen tüplerinin birim maliyetlerinin çoğalmasına direk olarak tesir etmektedir.

Oksijen tüpleri yalnızca sağlık kurumularda başka bir deyişle sağlık sektöründe kullanılmamaktadır. Aynı zamanda sanayi sektöründe de oldukça popülerdir. Oksijen içerisindeki tazyik ve toplanan yanıcı oksijen sebebiyle sanayilerde çok sık bir biçimde kullanılır.

10 LT Oksijen Tüpü Dolum Maliyeti

Bugün 10 lt oksijen tüpü dolu maliyeti genel olarak tüm şirketlerde 1200 TL ile 1400 TL aralığındadır. Lokasyon bazlı bu maliyet değişebilir fakat İstanbul ’da maliyetlendirme bu biçimde diyebiliriz. Eskişehir, Ankara veya değişik şehirlerde maliyetler daha uygun maliyetli olabilir.

10 litrelik oksijen tüpü vasati olarak 6 – 7 saat süresince kullanılabilir. Kullanım süresi direk olarak tazyik ile ilgili olduğundan şayet 2 bar etrafında olursa vasati 6 – 7 saat, şayet tazyik kıymeti daha yüksek olursa 10 lt oksijen tüpünü vasati olarak 3 – 4 saat süresince kullanabilirsiniz.

5 Lt Oksijen Tüpü Dolum Maliyeti

Son zamlarla beraber 5 lt oksijen tüpü de aşırısıyla maliyette çoğalış yaşayarak alıcıyı güç gidişata sokuyor. Bugün 5 lt oksijen tüpü dolum maliyeti tam şirketlerde genel olarak 750 TL ortamındadır. Kur çoğalışı sebebiyle şu anda oksijen tüpleri bu kur çoğalışından en çok etkilenen ürün olarak listenin ilk sıralarında yer almaktadır.

İçeriği Oyla

Yorum yapın