Anasayfa » Genel » “Yüzüklerin Efendisi” Türkiye’de Tekrar Vizyona Giriyor!

“Yüzüklerin Efendisi” Türkiye’de Tekrar Vizyona Giriyor!

Paribu Cineverse, “Yüzüklerin Efendisi” The Lord of the Rings trilojisini tekerrür sinemalara misafir edecek!

Unutulmaz “Yüzüklerin Efendisi” The Lord of the Rings trilojisi tekerrür vizyona giriyor. Paribu Cineverse, 22 Eylül Cuma günü filmleri sinemalarında ağırlamaya başlayacak. Haber, seriyi sinemada izleme fırsatını tutamamış veya da yine bu tecrübeyi yaşamak isteyenler için oldukça büyük coşku yarattı.

Paribu Cineverse, “Yüzüklerin Efendisi” bilet maliyetleri ne olacak?

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği / Banal: 50 TL – IMAX: 100 TL

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule / Banal: 50 TL – IMAX: 100 TL

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü / Banal: 50 TL – IMAX: 100 TL

“Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği” filminin mevzusu ne?

Çok daha önceki çağlarda Elf demircileri, efor yüzüklerini büyülü ustalıklarıyla yapmış ve Karanlıkların Efendisi Sauron, bu yüzükleri işleyip kendi gücüyle doldurmuştur. Daha sonra kendisinden çalınan, öbür tüm yüzüklere hükmeden, Tek Yüzüğü tam gücüyle tüm Orta Dünya’da aramasına karşın bulamamıştır. Yüzük, Shire Bölgesi’nde yaşayan Frodo Baggins isimli bir hobbitte bulunmaktadır. Ancak çok büyük bir efora sahip bu yüzüğü yok etmek gerekmektedir. Frodo ve dostları, öbür ırklardan gelen dostlarıyla beraber yüzük kardeşliğini oluşturur ve hepsi bu yolculukta sihirci Gri Gandalf’ı izler.

“Yüzüklerin Efendisi: İki Kule” filminin mevzusu ne?

İki kule, Emyn Muil tepelerinde başlar. Yollarını kaybetmiş Hobbitler Frodo ve Sam, garip Gollum’un kendilerini takip ettiğini farkederler ve onu kıskıvrak tutarlar. Bir zamanlar bir Hobbit olan ve beş surat sene sahip olduğu Yüzük tarafından bozulup bir mahlukata dönüştürülen Gollum, kendisini özgür vazgeçmeleri karşılığında, Hobbitleri Mordor’un Kara Kapıları ’na götürmeye söz verir. Sam, bu Güncel yol dostuna güvenmemektedir. Frodo ise bir zamanlar kendisi gibi bu yüzüğü taşıyan Gollum’a acımaktadır. Frodo başka talihi kalmadığı için Gollum’u izler.

“Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü” filminin mevzusu ne?

Aragorn, kendi ırkının çağrısına yanıt vererek, Orta Dünya ’nın tam mukadderatı onun elindeyken doğumuyla beraber ona verilen eforunu kullanabilecek midir? Karanlığın tam eforları son savaş için bir araya kazançken Gandalf, Gondor ’un yaralı ordusunu derlemek için hazırlıklara başlar. Gandalf ’a gereken destek Rohan Kralı Theoden ’den kazanç. Thoden, tarihin bu en büyük savaşı için tüm savaşçılarını seferber eder. İçlerinde saklanan Eowyn ve Merry ile beraber insanlar, tüm cesaretlerine ve ırklarına olan baki bağlılıklarına karşın Gondor ’u abluka eten düşmanların karşısında eforsuzdur. Çok büyük kayıplar vereceklerini öğrenseler de insanlar Sauron ’un dikkatini başka istikamete sürükleyerek Yüzük Taşıyıcısı ’nın yolculuğunu bitirmesini sağlamak için yaşamlarının en güç savaşında birbirlerine kenetlenirler.a

İçeriği Oyla

Yorum yapın