Anasayfa » Genel » Leonardo DiCaprio ’lu “Dolunay Katilleri” Filminden Güncel Fragman!

Leonardo DiCaprio ’lu “Dolunay Katilleri” Filminden Güncel Fragman!

Martin Scorsese imzalı “Dolunay Katilleri” Killers of the Flower Moon filminden Türkçe altyazılı Güncel bir fragman geldi!

Martin Scorsese imzalı, petrol zengini Osage kabilesinin abonelerinin hedef alınması ve öldürülmesini mevzu alan tarihi bir drama olan “Dolunay Katilleri” Killers of the Flower Moon filminden Türkçe altyazılı Güncel bir fragman yayınlandı!

Üretimciliği Apple ile ortak olan Paramount Pictures filminde, Oscar ödüllü Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Brendan Fraser’ın yanı gizeme Jesse Plemons ve Lily Gladstone gibi adlar yer alıyor. Becerili oyuncular da göz önüne alındığında, “Dolunay Katilleri”un ödül sezonunda oldukça etkin olması bekleniyor.

Dolunay Katilleri” 20 Ekim’de tüm dünyada vizyonda olacak ve henüz emin olmayan bir tarihte Apple TV+’ta yayınlanmaya başlayacak.

Scorsese, filmin senaryosunu Eric Roth’la beraber, David Grann’in aynı adlı çok satan kitabından uyarlayarak yazdı. Kitap 1920’lerin Oklahoma’sında geçiyor. Yerli Amerikalı Osage kabilesinin hedef alındığı seri cinayetleri ve FBI tarafından yürütülen bir dizi acımasız kabahatle alakalı soruşturmayı anlatıyor.

İçeriği Oyla

Yorum yapın