Anasayfa » Rehber » Youtube Simulator Z Codes (Güncel Kodlar)

Youtube Simulator Z Codes (Güncel Kodlar)

Ziyaretçilerimizden sık bir şekilde Youtube simulator Z codes konusunda soru almaktaydık. Bu içeriğimizle birlikte Youtube Simulator Z codes konusunda Gerçek kod paylaşımını yaptık. Aynı zamanda Roblox Simulator Z codes, Roblox Youtube life kodes başlıklarında da farklı bilgiler verdik.

Roblox ’un muhteşem alt oyunu Youtube Simulator Z ’ye hoş geldin! Youtube Simulator Z ile sende profesyonel bir şekilde bir Youtuber ’ın hayatını yaşamaya başlayabilirsiniz. Sunucu içerisindeki en iyi Youtuber olabilmek için kıyasıya yarış et. Güncel bilgisayarlar, web kameraları veya düzenleme yazılımları alarak Youtuber heyecanını yükselt. Peki, Youtube Simulator Z Codes yani kodları neler? İşte sizlere Gerçek kodlar…

Youtube Simulator Z Codes

Youtube Simulator Z Codes

Roblox ’un en çok oynanan Youtube Simulator Z Codes için her gün Güncel kodların araştırmasını yapıyoruz. Güncel bir oyun olmasına rağmen yapımcı tarafından sürekli Güncel kodlar veriliyor. Bu kodları kullanarak oyunun en iyisi olabilirsiniz. O yüzden bu sayfayı Güncel kodları görebilmek için sık bir şekilde kontrol edin.

Youtube Simulator Z Kodları

Kasım 2023 ’de yayınlanan Güncel kodların paylaşımını aşağıda yaptık. Kodları kullanarak farklı ödüller kazanabilirsiniz. Eğer kodların nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız alt kısımda yer alan diğer alt başlıklara göz atın.

Kodların her birisi büyük / küçük harflere duyarlıdır. Bu yüzden kodları tabloda göründüğü şekilde ekleyin. Tablo içerisinde kodlar büyük veya küçük, harfler, sayılar, noktalama işaretleriyle yer alabilir. Oldukça kolay kodlar olduğundan dolayı zorlanacağınızı zannetmiyoruz.

KodÖdülAktif/Süresi DolmuşChallengesSohbet balonlarını Güncel animasyonlarla değiştirirAktifVerifiedOyun içi sohbeti GerçeklarAktifYTZSize gizli bir kod verirAktif

Youtube Simulator Z Kodları Nasıl Kullanılır?

Oyun içerisinde yayınlanan ücretsiz kodları nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız ve ödülleri hesabınıza nasıl yükleyeceğiniz konusunda endişeniz varsa aşağıdaki adımları takip edin.

Oyunu açın. Ekranın sol kısmındaki kodlar menüsüne basın. Kodu kutuya yazın ve gönder butonuna basın.

Kodları Gerçek girmenize rağmen çalıştıramıyor musunuz? O halde bu kodların süresinin dolduğu anlamına gelir. Hatayla karşılaşıyorsanız artık o kodun geçersiz olduğunu içeriyor fakat kodu Gerçek yazdığınızdan yine de emin olun. Eğer Güncel kodları istiyorsanız bu sayfayı takipte kalın.

İçeriği Oyla

Yorum yapın