Anasayfa » Rehber » Minecraft Ev Modelleri (En Güncelleri)

Minecraft Ev Modelleri (En Güncelleri)

Ziyaretçilerimizden sık bir şekilde Minecraft ev modelleri konusunda soru almaktaydık. Bu içeriğimizle birlikte Minecraft ev modelleri konusunda en iyi ev modellerini paylaştık. Aynı zamanda Minecraft ev yapımı, Minecraft ev kodları, Minecraft ev tasarımları başlıklarında farklı bilgiler aktardık.

Minecraft için ev fikirleri mi arıyorsunuz? Hayalinizdeki evi inşa ederken kendinize Güncel fikirler, Güncel tasarımlar ve örnekler arıyorsanız bu içerik sizlere yardımcı olacak. Hayal gücünüzün ötesinde tasarlayacağınız Güncel Minecraft ev modelleri sayesinde tüm bloklar emrinizde. Dünya ’nın en büyük oyuncu veri tabanına sahip olan Minecraft için Minecraft ev modellerini aşağıda birden fazla örnekle paylaştık.

Minecraft Ev Modelleri

Minecraft Ev Modelleri

Minecraft oyununda kendinize has ve özel, büyük bir malikane kurma fikrindeyseniz Minecraft ev modellerini incelemelisiniz. Güncel ve hiçbir yerde görmediğiniz muhteşem Minecraft ev modellerini görsellerle paylaştık. Görselleri inceleyerek yapmak istediğiniz ev modeli hakkında fikir üretmeye başlayabilirsiniz.

Paylaştığımız muhteşem ev örneklerini ve Minecraft ev tasarımlarının her birisinin nasıl yapıldığını Youtube ’da araştırarak bulduk. Youtube linklerine tıklayarak evlerin nasıl yapıldığını öğrenin.

Yüzme Havuzlu Ev

Kendinize hoş ve başarılı bir ev oluşturmak istiyorsanız aynı zamanda sanatsal yapıya önem veriyorsanız HALNY ’nin yüzme havuzlu evini kendinizde yapabilirsiniz. Yapımı oldukça kolay olan bu evi tasarlamak için Youtube linkini kullanın.

HALNY ’nin Evi

5 x 5 Modern Ev

Kısıtlı bir alana sahipseniz fakat evinizin bir yandan da kısıtlı alana sahip olmasına rağmen güzel bir görüntüye sahip olmasını istiyorsanız Juns Mab Architecture ’nin 5 x 5 Modern ev yapımı videosuna göz atabilirsiniz.

Juns Mab Architecture ’nin Evi

Modern Ev

SheepGG kanalının modern bir şekilde tasarladığı ev Gerçek bloklarla muhteşem bir Minecraft ev inşası yapmanızı sağlıyor.

SheepGG ’nin Evi

Akvaryum Evi

Modern, havuzlu ve diğer tüm bildiğiniz evleri unutalım. Bu ev adından da anlaşılacağı üzere akvaryum ev!

Balıkların ve bitkilerin dolu olduğu iki katlı geniş bir Minecraft evine sahip olmak için SheepGG ’nin akvaryum ev tasarımına göz atın.

SheepGG Akvaryum Ev Yapımı

Modern Ağaç Ev

Minecraft kocaman bir alana sahip ve kocaman olduğu kadar geniş bir ormanla bizleri karşılıyor. Ormanları yok etmek yerine yaşam alanınızı orman yapabilirsiniz. Ormanın içerisinde ağaç ev modeliyle lüks bir yaşama adım atın.

6tens Studio Evi

Kalamar Oyun Evi

Değişik bir dekorasyona sahip olan kalamar oyun evi HALNY tarafından tasarlandı.

Halny Kalamar Oyun Evi Yapımı

Minecraft Ev Tasarımları

minecraft ev tasarımları minecraft ev tasarımları minecraft ev tasarımları minecraft ev tasarımları minecraft ev tasarımları minecraft ev tasarımları

Minecraft ev modelleri konusunda ilhamınızı aldıysanız şimdi kendinize Güncel bir muhteşem ev oluşturmanın tam zamanı. Hiç kimsede olmayan Güncel evinizi sunucunuzda oluşturun.

Rehber kategorimize bakmayı unutmayınız.

İçeriği Oyla

Yorum yapın