Anasayfa » Genel » “Yalı Çapkını” Dizisinden Üzen Ayrılık!

“Yalı Çapkını” Dizisinden Üzen Ayrılık!

Star TV ’de yayınlanan “Yalı Çapkını” dizisinden arkası arda ayrılık haberleri geliyor!

Star TV ’nin hoşlanılan üretimlerinden “Yalı Çapkını” bir oyuncusuna daha veda ediyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, “Yalı Çapkını” dizisinde Halis Ağa’nın dostu Necip Akılda ’yı canlandıran Menderes Samancılar da diziden parçaladı.

Halis Ağa’nın sürücüyü İbrahim olarak karşımıza çıkan oyuncu Cansu Fırıncı da geçtiğimiz günlerde diziden ufalayacağını duyurmuştu. Cansu Fırıncı, Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında, “’Yalı Çapkını‘ dizisinde canlandırdığım İbrahim şahsiyetini üretimle uyuşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin ratingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm takım dostlarıma galibiyetler dilerim. Güncel projelerde buluşmak üzere.” ifadelerini kullanmıştı.

Star TV ’de cuma akşamları saat 20.00 ’de yayınlanan “Yalı Çapkını” dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Ramazan Mert Demir yer alıyor. İkliye Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Beril Pozam ve Ersin Arıcı gibi adlar eşlik ediyor.

“Yalı Çapkını” dizisinin mevzusu ne?

Yalı Çapkını” dizisinin mevzusu ise şöyle:

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit, sefahatiyle namlıdır. Bunun üzerine dedesi Halis Ağa, Ferit ’in evine polis baskını yaptırır ve memleketi Gaziantep’deri yakın oldukları bir ailenin kızını torununa gelin olarak almaya karar verir.

İçeriği Oyla

Yorum yapın