Anasayfa » Genel » Robert Pattinson ’lı “Mickey 17” Filminden İlk Tanıtım ve Vizyon Tarihi!

Robert Pattinson ’lı “Mickey 17” Filminden İlk Tanıtım ve Vizyon Tarihi!

“Asalak” ile büyük ses getiren Oscar mükâfatlı rejisör Bong Joon Ho ’nun Robert Pattinson ’lı “Mickey 17” filminden ilk tanıtım ve vizyon tarihi geldi!

Bong Joon Ho ’nun idareyeceği ve Robert Pattinson ’ın başrolünü üstelenceği “Mickey 17”, Edward Ashton’ın “Mickey 7” isimli romanını direniyor. Kitapta Mickey riskli işler için kullanılan bir kopya. Şayet o can verirse başka bir Mickey yapıyorlar. Adları kaçıncı kopyalar olduğunu ele veriyor. Bir gün Mickey 7’nin can verdiği düşünülüyor, ancak o geri dönüyor ve bir sonraki Mickey’yi görüyor ve gerçeğinde ne olduğunu keşfetmeye başlıyor. Filmin resmi mevzusu hakkında bir açıklama yapılmadı fakat kitaba bakarak bu istikamette bir şey bekleyebiliriz. 

Warner Bros. ayrıca filmin yaratıcı takımından bazı adları da duyurdu; Oscar adayı görüntü rejisörü Darius Khondji Okja, Oscar adayı üretim tasarımcısı Fiona Crombie Cruella, Oscar adayı kurgucu Jinmo Yang Parasite, kostüm tasarımcısı Catherine George Snowpiercer, görsel efekt süpervizörü Dan Glass Matrix ve müzisyen Jae-şehir Jung Asalak ile oldukça coşku verici bir takım film için çalışıyor. 

Mickey 17”de Pattinson ’ın yanı gizeme Steven Yeun, Mark Ruffalo, Naomi Ackie ve Toni Collette gibi adlar da yer alıyor. Filmin açıklanan vizyon tarihi ise 29 Mart 2024.

Kaynak

İçeriği Oyla

Yorum yapın