Anasayfa » Genel » Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (16 Haziran 2023)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (16 Haziran 2023)

Bu hafta 3’ü yerli 7 film vizyona giriyor!

Aralarında, Disney’in heyecan verici animasyonu “Elementals: Tabiatın Eforları“, Wes Anderson’ın yıldız kadrolu son filmi “Asteroit Şehir” ve merakla beklenen DC filmi “The Flash“de var.

Ayrıca, vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm’in “Vizyonda Neler Var?” programı ile yukarıyada da araştırabilirsiniz! videoda bahsi geçen “Godless: İblis Tohumu” filmi program hazırlandıktan sonra ertelenmiştir
 

Elemental: Tabiatın Eforları Elemental

Müddet: 103dk

Cins: Animasyon, Komedi, Serüven

Rejisör: Peter Sohn

Senaryocu: John Hoberg , Kat Likkel , Brenda Hsueh , Peter Sohn

Disney’in Güncel animasyonu Elemental; ateş, su, kara ve hava elementleri serinkanlılarının bir arada yaşadığı bir şehirde Ember Ateş ve Wade’i Su mevzu almakta. Bu afallatıcı ikili, yolculukları sırasında reelinde ne kadar çok ortak noktaları olduğunu keşfedeceklerdir.

 

Asteroit Şehir Asteroid City

Müddet: 105dk

Cins: Bilim Kurgu, Komedi, Romantik

Rejisör: Wes Anderson

Senaryocu: Wes Anderson , Roman Coppola

Oyuncular: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks

Asteroid City, 1955 senesinde Amerika’daki kurgusal bir çöl kasabasında hakikatleşen Junior Stargazer kurultayını anlatıyor.

 

The Flash

Müddet: 144dk

Cins: Bilim Kurgu, Aksiyon, Serüven

Rejisör: Andrés Muschietti

Senaryocu: Christina Hodson

Oyuncular: Ben Affleck, Ezra Miller, Michael Keaton

“The Flash”, annesinin vefatını yasaklamak için eforunu kullanarak zamanda geriye giden Barry Allen’ın, zamanın lineer akışında istenmeyen neticelere yol açmasını mevzu alıyor.

Barry, geçmişteki vakaları değiştirmek emeliyle zamanda yolculuk yapmak için süper eforlarını kullandığında The Flash ’te dünyalar çarpışır. Ancak ailesini kurtarma teşebbüsü istemeden geleceği değiştirdiğinde Barry, General Zod’un yok etme tehdidiyle geri döndüğü ve sığınacak süper kahramanların olmadığı bir hakikatlikte hapsolur. Tutuklanmış bir Kripton’luyu kurtarmak için, her ne kadar aradığı birey olmasa da alışılmışın dışında olan bu çok farklı Batman’i emeklilikten bırakmaya ikna etmesi gerekmektedir… Nihayetinde, içinde bulunduğu dünyayı kurtarmak ve bildiği geleceğe dönmek için Barry’nin tek umudu yaşamı için yarışmaktır. Ancak yaptığı tüm özverileri safhanın başa dönmesi için yeterli olacak mıdır?

 

Joyland

Müddet: 127dk

Cins: Dram, Romantik

Rejisör: Saim Sadiq

Senaryocu: Saim Sadiq , Maggie Briggs

Oyuncular: Ali Junejo, Rasti Farooq, Alina Khan

 Bulundukları gidişattan mutlu ataerkil bir aile olan Rana ailesi dünyaya erkek bir bebek getirmek için can atarken, Rana erkeklerinin en miniği saklıca erotik bir dans gösterisine katılır ve son derece hırslı bir trans yıldıza aşık olur. Onların olanaksız aşk öyküsü, tüm Rana ailesinin cinsel bir başkaldırıya olan hevesini yavaş yavaş aydınlatır. Film aynı zamanda Cannes’da gösterilmiş ilk Pakistan imali filmdir.

 

Benim Babam bir Kahraman

Cins: Aile, Dram

Rejisör: Orçun Benli

Senaryocu: Orçun Benli , Şükrü Üçpınar , Alptekin Öztürk

Oyuncular: Kaan Turgut, Nilay Deniz, Mert Turak

Oyuncular: Ufuk Bayraktar, Mehmet Emin Güney, Mahir İpek

Belediyede çalışan bir paklikçi emekçisi olan Altan, İstanbul’un zengin mahallelerine yakın bir gecekondu semtinde oğlu Can ile yaşamaktadır. Eşinin zamansız vefatının ardından oğlu Can ile kendisine minik, zorlu ama cümbüşlü bir dünya kuran Altan, çevresindekiler en acıklı anlarda dahi güldürmeyi muvaffak olur. 

 

Obsesyon

Müddet: 92dk

Cins: Gerilim, Gizem

Rejisör: Eray Altay

Senaryocu: Eray Altay

Oyuncular: Ekin Mert Daymaz, Ege Orijinli, Sarp Can Köroğlu

Mert, zaferli bir iş insanıdır ve etrafı tarafından çok beğenilir. Fakat kumpas mevzusunda saplantısı olan Mert, obsesif bir karaktere sahiptir. Beren’e aşık olduktan sonra da en büyük saplantısı Beren’i elde edebilmek olur. Beren ise geçmişinde kimsenin öğrenmediği gizemler gizliyordur.

 

Hüddam 3: Lamia

Müddet: 96dk

Cins: Fobi

Rejisör: Utku Uçar

Senaryocu: Utku Uçar

Oyuncular: Hakan Erkuran, Şeyda İpek Baykal, Musa Has

Asaf, babasının intiharı ile sarsılır. Aslı bilmek ve kan bağının üzerinde olan lanete son vermek için babası Davut gibi Hüddam ilmine müracaat etir. Fakat Asaf bir şeyi öğrenmiyordur. Lamia, şimdiye kadarki değişik hizmetkârlardan çok daha kudretlidir. Asaf zorlu asılla yüzleşecektir.

İçeriği Oyla

Yorum yapın