Anasayfa » Genel » “Titanik” Türkiye ’de Tekrar En Çok İzlenen Yabancı Film Oldu!

“Titanik” Türkiye ’de Tekrar En Çok İzlenen Yabancı Film Oldu!

“Titanik” Türkiye’de tüm zamanların en çok izlenen filmi unvanına tekerrür kavuştu.

Kahramanmaraş merkezli olup 10 şehirde büyük imha yaratan zelzele sonrası tüm ülkede seferberlikler sürüyor. Bu süreçte geçtiğimiz hafta vizyona girmesi tasarlanan pek çok filmin vizyon tarihi ertelendi ve yalnızca üç film vizyona girdi. Bunlardan biri de 25. sene dönümünde tekerrür sinemalara dönen “Titanik” Titanic filmi oldu. 

Titanik” hafta sonunda 22 bin 400 şahıs tarafından izlendi ve Box Office Türkiye hafta sonu listesinde beşinci sıraya yerleşti. Film ayrıca ilk vizyon tarihinden bugüne toplam izleyici rakamını 2 milyon 965 bin 523’e çıkararak “Süratli ve Hiddetli 7” Furious 7 filmini geçti ve tüm zamanların Türkiye ’de en çok izlenen yabancı filmi oldu.

Toplamda takribî 261 bin seyircinin sinemalara gittiği hafta sonunda, “Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa” 54 bin 805 seyirciyle Box Office Türkiye liderliğini devam ettirdi. “Çizmeli Kedi: Son Dilek” Puss in Boots: The Last Wish, 50 bin 999 seyirciyle onu takip ederken “Kutsal Damacana 4” filmi 44 bin 828 seyirciyle üçüncü sırada yerini aldı. 

Kaynak

İçeriği Oyla

Yorum yapın