Anasayfa » Genel » “Testere X” Filminden Güncel Fragman!

“Testere X” Filminden Güncel Fragman!

Jigsaw’un geri dönüşünü müjdeleyen “Testere X” filmi, hikâyesini “Testere” ile “Testere 2” arasına konumlandırarak 20 Ekim 2023’ten itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak!

Testere” serisi, 2000’lerde fobi cinsine Gerçekltu veren unutulmaz bir seri olarak öne çıktı ve şimdi Jigsaw‘un temel öyküsüne geri dönüş yapma süreyi geldi. İlk defa 2004 senesinde büyük yankı uyandıran “Testere” filmiyle tanıdığımız Jigsaw kişiliği, “Testere 3“nam sonunda yaşamını kaybetmişti. Tobin Bell’in canlandırdığı John Kramer kişiliği, başka bir deyişle Jigsaw, “Testere X” isimli imal ile tekerrür sahnede olacak ve öykü, ilk iki “Testere” filmi arasında geçerek ünlü kişiliği geri getirecek. John Kramer‘ın ilk filminde ileri derecede kanser hastası olarak tasvir edildiği, ancak rehabilitasyon umuduyla gittiği kuruluşun onu dolandırdığını bildikten sonra kendine özgü usullerle intikam arayışını mevzu alan “Testere X“, 20 Ekim 2023‘te ülkemizdeki sinema tutkunlarıyla buluşacak.

Tobin Bell‘in yanı gizeme Shawnee Smith’in de Amanda Young kişiliğine geri döndüğü bu imalde, ayrıca Synnøve Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca, Octavio Hinojosa gibi birbirinden becerili adlar da rol alıyor. Filmde rejisör koltuğunda ise daha evvel “Testere 6” ve “Testere 3D” filmlerini idaremiş olan Kevin Greutert bulunuyor.

Kaynak: Box Office Türkiye

İçeriği Oyla

Yorum yapın