Anasayfa » Genel » Televizyonda En Çok İzlenen Yerli Diziler! (29 Ocak – 4 Şubat 2023)

Televizyonda En Çok İzlenen Yerli Diziler! (29 Ocak – 4 Şubat 2023)

29 Ocak – 4 Şubat 2023 haftasında televizyon ekranlarında en çok izlenen yerli diziler emin oldu!

“Yalı Çapkını” dizisi bu haftada liderlik koltuğunda oturmayı muvaffak oldu. Geçtiğimiz haftaya göre 2 puanlık çoğalışla “Gönül Dağı” dizisi listede ikinci sırayı alıyor. Üçüncü sırada takribî 10 reyting puanını ile “Kuruluş Osman” yer alıyor.

“Son zamanlarda TV ’de en çok neler izleniyor?” diye merak ediyorsanız, bu liste size rehber olabilir.

 

1 – Yalı Çapkını S01 – B20

Star TV

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit, sefahatiyle namlıdır. Bunun üzerine dedesi Halis Ağa, Ferit ’in evine polis baskını yaptırır ve memleketi Gaziantep’ten yakın oldukları bir ailenin kızını torununa gelin olarak almaya karar verir.

 

2 – Gönül Dağı S03 – B85

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu 1

Bir gün çocukluk aşkı Dilek’e yine kavuşmanın hayalini kuran Taner ve iki kuzeni, kısıtlı ihtimallerle çaba ederken, unutulmaz bir vakanın yolunu açar.

3 – Kuruluş Osman S04 – B115

atv

20 Kasım 2019’da ilk kısmı yayınlanan dizi Bozdağ Film’in üretimciliğini üstlendiği rejisörlük koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı Diriliş Ertuğrul’un devamı görüşüde tarih, serüven ve drama cinsinde hazırlanan bir Türk dizisidir.

Dizi, isminden de anlaşılacağı üzere Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Ertuğrul Gazi’nin oğlu Osman Bey’in yaşamını betimlemektedir.

 

4 – Yargı S02 – B52

Kanal D

Yolları bir cinayet davasıyla kesişen bir avukat ve bir savcı, katili bulmak için beraber çalışmak zorunda kalacak ve bu onların yaşamlarında geri dönüşü olmayan bir kırılma noktası yaratacaktır.

 

5 – Alparslan: Büyük Selçuklu S02 – B44

TRT1

11. asırda galibiyetleri ile imparatorluğu genişleten Selçuklu hanedanının ikinci padişahı Sultan Alparslan’ın yaşamını ve zaferlerini anlatan dizi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı kalitesindedir.

6 – Sırçadaki Kız S03 – B67

Kanal D

Nalan, sıcaklığıyla herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan hoş bir genç bayandır. Ailenin tek çocuğu olarak gelişmiş el bebeği gül bebeği, varoluşun içinde yaşamış ve Nalan’ın en iyi mektepleri iftiharla tamamladığı, Türkiye’nin en büyük otel zincirini bulan Köroğlu işletmesinin mimar olarak kendisinden daha çok koştuğu Sedat Köroğlu’ ile evlilik.

Havva. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde gizledikleri karanlık gizemlerden uzaklaştıklarını düşünerek bu masalda umutla el ele yürümeye başlasalar da; yakında yaşamları reel karanlığa gömülecek.

 

7 –  Kızılcık Şerbeti S01 – B15

Show TV

Birbirinden değişik iki kültüre sahip iki ailenin çocukları ‘Doğa’ ve ‘Fatih ’in, süratli bir nikahla yaşamlarını birleştirmesinin ardından arkasını arkasına gelen hadiseleri anlatıyor.

 

8  – Al Sancak S01 – B03

TRT1

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin galibiyetlerini anlatan dizi,

dünyada başlayan keşmekeş, ülkelerin güvenlik siyasetlerini gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin hakimiyetine vazgeçilmesiyle Güncel bir yarıyıla girilir.

 

9 – Teşkilat S03 – B63

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu 1

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi yaşamlarından bırakıp kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, “yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ekrana getirecek… Ankara’daki SİHA fabrikasına terör atağı tertip edilir. Hamlenin yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine Ulusal İstihbarat Teşkilatı içinde saklı bir tim kurulur. Bu timin emeli hamlenin arttaki eforları tespit etmek ve ortadan kaldırmaktı.

 

10 – Ateş Kuşları S01 – B04

atv

“Ateş Kuşları” dizisi mukadderata karşı koymayı başaran cadde çocuklarının öyküsünü anlatıyor. Kendilerine “Köksüzler” diyen grubun en büyüğü 13, en miniği 6 yaşında, biri kız, biri otistik olan beş cadde çocuğundan oluşuyor. Çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla ise yaşamları değişik bir yola sapıyor. Dizide, bu çocukların “Köksüzler”den “Ateş Kuşları”na dönüşme yolculuğunu izliyoruz.

5/5 - (1 Oy)

Yorum yapın