Anasayfa » Genel » Televizyonda En Çok İzlenen Yerli Diziler! (28 Mayıs – 3 Haziran 2023)

Televizyonda En Çok İzlenen Yerli Diziler! (28 Mayıs – 3 Haziran 2023)

28 Mayıs – 3 Haziran haftasında televizyon ekranlarında en çok izlenen yerli diziler belirli oldu!

“Yalı Çapkını”, geçtiğimiz bu hafta Güncel kısmı ile tekerrür doruğa çıktı. Onu, son zamanların en ses getiren üretimlerinden  “Kızılcık Şerbeti” izledi. Üçüncü sırada ise 100. kısmı yayınlanan “Gönül Dağı” var.

“Son zamanlarda TV ’de en çok neler izleniyor?” diye merak ediyorsanız, bu liste size rehber olabilir.

 

1 – Yalı Çapkını S01 – B35

Star TV

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit, sefahati ile şanlıdır. Bunun üzerine dedesi Halis Ağa, Ferit ’in evine polis baskını yaptırır ve memleketi Gaziantep’ten yakın oldukları bir ailenin kızını torununa gelin olarak almaya karar verir.

2 – Kızılcık Şerbeti S01 – B28

Show TV

Birbirinden değişik iki kültüre sahip iki ailenin çocukları ‘Doğa’ Sıla Türkoğlu ve ‘Fatih ’in Doğukan Güngör, süratli bir nikahla yaşamlarını birleştirmesinin ardından arkasını arkasına gelen hadiseleri anlatıyor.

3 – Gönül Dağı S03 – B100

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu 1

Bir gün çocukluk aşkı Dilek’e yine kavuşmanın hayalini kuran Taner ve iki kuzeni, kısıtlı olanaklarla gayret ederken, unutulmaz bir vakanın yolunu açar.

4 – Sırçadaki Kız S03 – B80

Kanal D

Nalan, sıcaklığıyla herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan hoş bir genç bayandır. Ailenin tek çocuğu olarak gelişmiş el bebeği gül bebeği, varoluşun içinde yaşamış ve Nalan’ın en iyi mektepleri iftiharla tamamladığı, Türkiye’nin en büyük otel zincirini bulan Köroğlu işletmesinin mimar olarak kendisinden daha çok koştuğu Sedat Köroğlu’ ile evlilik.

Havva. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde gizledikleri karanlık gizemlerden uzaklaştıklarını düşünerek bu masalda umutla el ele yürümeye başlasalar da; yakında yaşamları asıl karanlığa gömülecek.

 

5 – Ömer S01 – B19

Star TV

Müezzin Ömer ’in kendisinden yaşça büyük Gamze ’ye aşık olması yaşamındaki tüm balansları değiştirecektir.

6 – Kuruluş Osman S04 – B128

atv

20 Kasım 2019’da ilk kısmı yayınlanan dizi Bozdağ Film’in imalciliğini üstlendiği rejisörlük koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı Diriliş Ertuğrul’un devamı görüşüde tarih, serüven ve drama cinsinde hazırlanan bir Türk dizisidir.

Dizi, isminden de anlaşılacağı üzere Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Ertuğrul Gazi’nin oğlu Osman Bey’in yaşamını betimlemektedir.

7 – Aile S01 – B13

Show TV

“Aile” dizisi, öğrenilen, önde gelen ailelerden olan Soykanlar ’ın başındaki Aslan ile onunla eş bir yarayı taşıyan psikolog Devin ’in tanışmasıyla aile içinde değişen balansları mevzu alıyor. Bu bağlamda da ‘aile ’ kavramının müzakereli Gerçekltularını irdeliyor.

8 – Alparslan: Büyük Selçuklu S2 – B58

TRT1

11. asırda başarıları ile imparatorluğu genişleten Selçuklu hanedanının ikinci padişahı Sultan Alparslan’ın yaşamını ve başarılarını anlatan dizi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı kalitesindedir.

9 – Al Sancak S01 – B17

TRT1

Pençe Timi komutanı Yüzbaşı Ali Banazl ani bir istihbarat alında hemen timini toplar. ‘ ’Beyaz Melek ’ ’ kod ismini kullanan kuşkulu bir kaynaktan gelen istihbarata göre yurt dışında bir adada çok ehemmiyetli bir buluşma asıllaşacaktır.

 

10 – Ben Bu Evrene Sığmazam S01 – B33 

atv

Devlet ismine görev yapan ve bir baltalama kurbanı olan kardeşinin intikamını almaya andiçen Cezayir, ölü taklidi yaparak Güncel bir yaşama başlar ancak onun için bu yaşamdan kopmak kolay olmaz.

Kaynak: Box Office Türkiye

İçeriği Oyla

Yorum yapın