Anasayfa » Genel » Su Grubu Burçları

Su Grubu Burçları

Su grubu burçları neler? Her ne kadar öğrenilmese de her burcun ait olduğu emin bir grup vardır. Bunları bilmek istiyorsanız, altta sıralanmıştır.

Su Grubu Burçları

Yengeç, Akrep, Balık olarak öğrenilmektedir. Su Grubu Burçları

Su Elementi

Her elementin emin bir özelliği vardır. Su elementi de destek, sezgiler ve empati ile açıklanır. Duygusallık, vericilik ve kaynaşma ile yakından ilgilidir. Bunun yanı gizeme başka materyallerin içine de sızabilir. Bu bakımdan hisler ve sezgiler oldukça yoğundur.

Ancak bu duyguların iyi olacağı anlaşılmamalıdır. Aynı zamanda karanlık da olabilir. Ne temsil ediliyorsa, ana motivasyon hisleridir.

Bunların yanı gizeme su toprağın yumuşayarak biçim almasına takviyeci olur. Su elementi de bunun gibi insanları birbirine kaynaştırır.

Su Grubu Burçları Özellikleri

Burç grupları emin özelliklere sahiptir. Su grubunda olanlar temel olarak şu biçimde açıklanır;

Hisler ve sezmek Duygusal güvence Suskun Dişil

Şayet duygular azsa ya da çoksa değişik özelliklere de sahip olur. Şayet azsa soğuk ve katı, mat ve hissiz, duygularla iletişimi ve empati yok olarak tarif edilir. Fazla olduğunda ise şöyledir;

Duyarlı bir yapı vardır. Bireyler kendini ummandaki bir salda gibi sezebilir. Biri beni kurtarsın düşünceleri doğabilir. Duyguların kendisine mi karşısındakine mi ait olduğunu düşünebilir.

Tüm bunlar, burç grupları arasında su element ile ilgilidir.

Su Grubu Burçları

Su Grubu Burçlarının Temel Özellikleri

Su grubu burçları bazı temel özelliklere sahiptir. Bunların arasında yengeç acımayı ile belirlenir. Su grubunun en duyarlı azasıdır. Bu istikametiyle etrafında bulunan insanların nelere ihtiyacı olduğunu kolay bir biçimde fark eder. Ardından da hemen bağlantıya geçebilir.

Sezgileri güçlü olduğu için etrafta saklı olan işleri fark ederek suskun bir biçimde takip edebilir. Ancak duyarlı yapıları sebebiyle ivedi biçimde kırılabilir. Akrep burcu ise en duyarlı olarak belirlenir.

Ayrıca kızdıkları zaman acımasız olabilir. Hoşlandıkları şahsın etrafında olan bireyleri derin bir biçimde araştırarak, usunda iyi ya da makûs olarak ayrıştırır. Şayet makûs ise ondan uzaklaşmaya çalışır. Bu muhtemel olmazsa huysuzlanarak söylenebilir.

Ancak bunun dışında iyi bir arkadaş ve sırdaştır. Yakınlarının  bitkinliklerini kavrayarak, daha fazla sıkıntılı olabilir.

Balık ise su grubu burçları arasında en romantik olandır. Sınırsız bir şefkate sahip olduğu için bununla hoşlandıklarını sarar. Hayal dünyası zengin olduğu için bir hayli şey tasarlayabilir. İçinde mevcut olan iy ive pozitif duyguları da saklamaz. Ancak dışarıdan gelen laflar ile kolay bir biçimde etkilenebilir. Dinlemek istemediği bir şey olursa iyi bir biçimde 3 maymunu oynayabilir.

5/5 - (1 Oy)

Yorum yapın