Anasayfa » Genel » Selman Nacar’ın

Selman Nacar’ın

Selman Nacar’ın idarediği ve başrolünde Tülin Özen’in yer aldığı Güncel filmi “Kararsız Çizgisi” ile Nehir Tuna’nın imzasını taşıyan “Yurt” isimli film, dünya prömiyerlerini 80. Venedik Film Festivali’nin “Orizzontti” kısmında yer alacak.

Selman Nacar’ın Güncel filmi “Kararsız Çizgisi“, 80. Venedik Film Festivali‘nin “Orizzonti” kısmında dünya prömiyerini yapacak. “Kararsız Çizgisi“, Avukat Canan’ın, uzun müddettir korunduğu cinayet zanlısının karar mahkemesi gününde kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda kalışının çevresinde şekillenen bir öyküyü anlatıyor. Tülin Özen’in canlandırdığı Avukat Canan’a, Oğulcan Arman Uslu, Gülçin Kültür Şahin, Vedat Erincin ve Erdem Şenocak gibi ünlü oyuncular eşlik ediyor.

Nehir Tuna, mükâfatlı kısa filmleriyle tanınan bir addır ve şimdi ilk uzun metrajlı filmi “Yurt” ile Venedik Film Festivali‘nde prömiyer yapacak bir değişik Türkiye imalidir. “Yurt” filmi, dini yurtta kalan on dört yaşındaki lise hazırlık talebesi Ahmet’in yaşamına odaklanan bir öyküyü anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Doğa Karakaş, Can Bartu Aslan, Tansu Biçer, Didem Ellialtı ve Ozan Çelik gibi adlar yer alıyor. Görüntü rejisörlüğünü Florent Herry, kurgusunu Ayris Alptekin ve müziklerini Avi Medina üstleniyor.

Kaynak: Box Office Türkiye

İçeriği Oyla

Yorum yapın