Anasayfa » Genel » “Sağ Salim” Serisinin Üçüncü Filminde Başrol Oyuncusu Değişti!

“Sağ Salim” Serisinin Üçüncü Filminde Başrol Oyuncusu Değişti!

“Sağ Salim” serisinin üçüncü filmi olan “Sağ Salim Ölü Ya da Diri”, rejisörlüğünü Ersoy Güler’in üstlendiği projenin başrol oyuncusunda farklılık oldu!

Popüler film acelesi “Sağ Salim“in Güncel projesi “Sağ Salim Ölü Ya da Diri” için hazırlıklar bitiriliyor ve 7 Temmuz‘da çekimler başlıyor. Bu defa da filmi yazıp idareyen ad Güncelden Ersoy Güler olacak. Ancak ehemmiyetli bir farklılık yaşandı, zira serinin ilk iki filminde başrolü üstlenen Burçin Bildik’in yerine sektördeki zaferli performansıyla tanınan oyuncu Toygan Avanoğlu getirildi. Avanoğlu, özellikle “Güldür Güldür Show“da sergilediği performansıyla alkış toplamıştı. Hayranlar, Güncel başrol oyuncusuyla beraber “Sağ Salim” serisinin coşku dolu üçüncü filmine odaklanmayı sabırsızlıkla bekliyor. 

Filmin Güncel kadın başrol oyuncusu olarak seçilen maharetli yıldız Pelin Orhuner, yakın zamanda “Yasak Elma” dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine sürüklemişti. Film, Ordu‘nun büyüleyici yaylalarında çekilecek ve Hüseyin Avni Danyal, filmin “Muhtar” rolünde izleyicilerin karşısına çıkacak. Filmin üretimciliğini PRT Entertainment Film ile Komedram Film‘in üstleneceği bir proje olarak sinemalarda seyirciyle buluşmayı amaçlıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın