Anasayfa » Genel » Oktay Kaynarca,

Oktay Kaynarca,

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, 2 sene evvel sona eren “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisiyle 2023 Seul Beynelmilel Drama Ödülleri’nde aday gösterildi.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, aynı zamanda üretimciliğini üstlendiği “Ben Bu Evrene Sığmazam” dizisinin Güncel sezonu için çalışmalara başladı. Bu sırada, coşkuyla beklenen, 21 Eylül tarihinde düzenlecek ve Kore kanalı KBS 2TV‘de seyirciyle buluşacak olan 2023 Seul Beynelmilel Drama Ödülleri adaylarını açıkladı. Oktay Kaynarca, 2 sene evvel final yapan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisiyle aday gösterildiği bilindi. Ödüllerin sahiplerini bulacağı merasim büyük bir merakla bekleniyor.

Ödül merasiminde, yurtdışına “The Father” ismiyle uyarlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisiyle Oktay Kaynarca,En Güncel Oyuncu” dalında yarışıyor olacak. Aynı dalda aday gösterilen adlar arasında Fransız oyuncu Eric Cantona, 55. Primetime Emmy Ödülleri ’nde En Güncel Erkek Oyuncu ödülşanı kazanan Michael Chiklis, Spyros Papadopoulos, Navid Mohammadzadeh ve Wei Fan da bulunuyor. 20-22 Eylül tarihleri arasında tertip edilecek olan ve Seul Beynelmilel Drama Ödülleri, Kültür, Spor ve Turizm Bakanlığı, Seul Megakent Hükümeti ve KBS, MBC, SBS, EBS ve CBS kanalları tarafından desteklenen ödül merasiminde 24 dizi ve 30 aday yarışacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın