Anasayfa » Genel » “Percy Jackson” Dizisinden Güncel Fragman Yayın Tarihi!

“Percy Jackson” Dizisinden Güncel Fragman Yayın Tarihi!

“Percy Jackson ve Olimposlular” hayranları, on sene beklemenin ardından nihayet 20 Aralık’ta hoşlanılan genç erişkin romanlarının yazarı tarafından desteklenen bir ekran uyarlamasını Disney+’da izleme fırsatı tutacaklar!

Projenin tanıtım tarihi, sırasıyla Percy Jackson, Annabeth Chase ve Grover Underwood rollerinde Walker Scobell, Leah Sava Jeffries ve Aryan Simhadri’nin ilk görünümlerini sunan Güncel bir tanıtıcı ile açıklandı.

Fragman, Percy’nin annesi Sally Jackson rolündeki Virginia Kull’un seslendirmesiyle açılıyor ve yarı kan kampı görüntüleri, Percy’nin Olimpos’a giden asansördeki görüntüleri, Ares ve değişik canavarlarla yaşadığı çatışmalar eşliğinde ilerliyor.

Percy Jackson ve Olimposlular“ın 1. Sezonu, ilk Percy Jackson kitabı olan “Şimşek Hırsızı“na katlanıyor. 12 yaşındaki Percy, yalnızca bir yarı yaradan olduğunu bilmiş ve Güncel keşfettiği ilahi eforlarıyla başa çıkmaya çalışıyor. Bu sırada Zeus, onu efendisi şimşek hırsızlığını yargılıyor. Grover ve Annabeth’in dayanağıyla Percy, onu bulmak ve Olimpos’a kumpası geri getirmek için bir serüvene atılmak zorundadır.

Oyuncu kadrosu Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, bu sene Mart ayında ölüm eden Lance Reddick, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Charlie Bushnell, Dior Goodjohn, Jessica Parker Kennedy, Olivea Morton, Suzanne Cryer, Timm Sharp ve Timothy Omundson gibi adları kapsıyor.

Percy Jackson” kitaplarını yazan Rick Riordan, dizinin ilk iki kısmını Jon Steinberg ile beraber yazdı. Jon Steinberg, Dan Shotz ile beraber dizinin ortak üretimcisidir. İlk iki kısmı James Makara idaredi. 

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın