Anasayfa » Genel » Oyuncu Olgun Şimşek Trafik Kazası Geçirdi

Oyuncu Olgun Şimşek Trafik Kazası Geçirdi

Olgun Şimşek, Muğla’nın Bodrum ilçesinde, kaza yaptı.

Ünlü oyuncu Olgun Şimşek, sabah saatlerinde, Bodrum-Turgutreis yönü Gürece kavşağı yakınlarında kaza yaptı. Ters istikamette giden Olgun Şimşek, bir araba ile kafa kafaya çarpıştı. Savrulup refüje çıkan taşıtlar zarar gördü ancak sürücüler kazayı hafif yaralarla atlattı.

Şimşek ile öbür taşıtın sürücüsü Mehmet İlker Teker, ambulansla sağlık kurumuna kaldırıldı. Sağlık vaziyetleri iyi olan sürücüler ayakta rehabilitasyon gördü. Rehabilitasyon sonrası Şimşek, sağlık kurumundan böldü.

Olgun Şimşek kimdir?

1971 doğumlu oyuncu Olgun Şimşek, “Bir Demet Tiyatro” ile ünlendi. Sonrasında dizi ve filmlerdeki performansıyla Türkiye’nin üst seviye oyuncuları arasında yerini aldı.

Şimşek, Bursa’nın Büyükorhan ilçesine bağlı Güncelce köyünde doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Bölümü’nden mezun oldu. 1993’te “Tersine Dünya”, 1995’te “Yer Çekimli Aşıklar” filmlerinde oynadı. 1997’de başladığı BKM projesi “Bir Demet Tiyatro”daki Kudret rolüyle popülarite kazandı. 1998’de “Karmaşık Pizza”da rol aldı ve 11. Ankara Film Festivali’nde Umut Veren Güncel Erkek Oyuncu mükâfatını kazandı. 2000’de “Yedi Numara” dizisinde Sabit kişiliğine hayat verdi. 2001’deki “Yeşil Işık” filminden sonra oynadığı Uğur Yücel filmi “Yazı Tura” ile büyük takdir kazandı. Antalya Altın Portakal, Adana Altın Koza, Ankara ve İstanbul Film Festivalleri’nde En Güncel Erkek Oyuncu mükâfatlarının sahibi oldu. Bu yarıyılda “Beşik Kertmesi” filminde başrolü Meltem Cumbul ile paylaştı. Zaferli oyuncu Şimşek, son günlerde Netflix’in “Terzi” dizisi ile isminden söz ettiriyor.

İçeriği Oyla

Yorum yapın