Anasayfa » Genel » “Oppenheimer” Oyuncuları Londra Galasını Terk Etti!

“Oppenheimer” Oyuncuları Londra Galasını Terk Etti!

SAG-AFTRA’nın resmi grev çağrısı yanaşırken, ‘Oppenheimer’ oyuncu kadrosu, Londra galasından evvel gösterimden ufaladı!

Oppenheimer” rejisörü Christopher Nolan, filmiyle alakalı olarak Londra galasında bulunan kalabalığa, oyuncu kadrosunun dağıldığını ve SAG-AFTRA’nın greve gitmek için dövizlerini yazmaya gittiklerini söyledi.

Nolan, sahneden şunları iletti: “Cillian Murphy liderliğindeki fantastik oyuncu kadromuzun çalışmalarını takdir etmek zorundayım. Liste çok uzun – Robert Downey Jr, Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Kenneth Branagh, Rami Malek ve daha pek çok ad… Onları burada kırmızı halıda görmüştünüz. Ne yazık ki, onlar şu anda kendi şov dövizlerini yazmak üzere parçaladılar zira SAG tarafından yakın zamanda hakikatleşeceğine inandığımız, Yazarlar Birliği gibi bir sendikanın çalışan azaları için adaletli fiyatlar çabasına destek vermek emeliyle bir greve katılıyorlar.”

Emily Blunt da, bu vaka evvelinde kırmızı halıda sendikanın liderliğinin resmi olarak bir grevi onaylaması gidişatında kendisi ve değişik oyuncu kadrosu azalarının faallikten dağılacaklarını söylemişti.

SAG-AFTRA‘nın liderliği, Pasifik Saati ile öğlen saat 12:00‘de, bir sonraki adımlarını tartışmak üzere bir basın buluşması tasarlanmış gidişatta.

Kaynak: Deadline

İçeriği Oyla

Yorum yapın