Anasayfa » Genel » “Next Goal Wins” Filmi, Toronto Film Festivali’nde Dünya Prömiyerini Yapacak!

“Next Goal Wins” Filmi, Toronto Film Festivali’nde Dünya Prömiyerini Yapacak!

Taika Waititi’nin spor komedisi “Next Goal Wins”, bu sene tertip edilecek olan Toronto Beynelmilel Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapacak!

Taika Waititi’nin idarediği “Next Goal Wins“, futbol temalı bir komedi olarak karşımıza çıkıyor. Filmin dünya prömiyeri, dünyaca ünlü Toronto Beynelmilel Film Festivali‘nde asıllaştırılacak. Şenliğin CEO’su Cameron Bailey, Taika Waititi‘nin evvelki çalışmalarından dolayı büyük bir coşku dinlediklerini ifade etti ve futbolun en popüler spor olduğunu vurgulayarak bu cesur yaklaşımın şenlik izleyicileriyle paylaşılmasını sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

En son Marvel’in “Thor: Aşk ve Gök Hengamesi” filmini idareyen Waititi, 2019’da “Jojo Rabbit” ile şenlikte yer almıştı. Bu gizeme dışı komedi filmi, TIFF Ulusun Tercihi Mükâfatı‘nü kazanmış ve En Güncel Uyarlama Senaryo dalında bir Yüksekokul Mükâfatı almıştı.

“Next Goal Wins” filmi, dünyanın en makûs futbol ekibini dünya kupasına katılmaya hak kazanabilecek seviyeye getirmek için işe alınan şanssız bir alıştırmanı canlandıran Michael Fassbender’ı başrolde bulunduruyor. Film, 2014 üretimi dokümansaldan uyarlanmış olup Amerikan Samoa futbol ekibi hakkında anlatılıyor. Ekip, 2001 senesinde FIFA‘ya karşı aldıkları acımasız 31-0 hezimetiyle ünlenmiştir. David Fane, Rachel House, Beulah Koale, Uli Latukefu, Will Arnett ve Elisabeth Moss da filmdeki değişik rolleri üstlenen adlar arasında yer alıyor. Film, Searchlight Pictures tarafından desteklenmektedir.

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın