Anasayfa » Genel » Netflix’in

Netflix’in

Netflix Güncel canlı aksiyon dizisi “Avatar: Son Hava Bükücü”nün ilk tanıtım filmini ve Aang, Katara, Sokka ve Zuko’nun ilk görüntülerini paylaştı!

Netflix, “Avatar: Son Hava Bükücü” uyarlamasının ilk tanıtımını yayınladı ve dizinin 2024 senesinde başlayacağını ilk defa Gerçekladı. Ayrıca, platform Aang kişiliğini canlandıran Gordon Cormier, Katara kişiliğini canlandıran Kiawentiio, Sokka kişiliğini canlandıran Ian Ousley ve Zuko kişiliğini canlandıran Dallas Liu’nun ilk görüntülerini paylaştı.

Kısa tanıtım fragmanı aynı zamanda orijinal seriden alınan Güncel görüntüleri de kapsıyor. Su Kabilesi, Toprak Kraliyeti, Ateş Ulusu ve Hava Gezginleri’nin armaları, değişik bölgelere kazınmış olarak gösteriliyor, her halkın alakalı elementi kayaların etrafını gezerken gölgelere yansıtılıyor. Sonunda, orijinal müziği hatırlatan bir parçanın ardından dizi başlığı ve 2024 başlangıç tarihi yanmış bir kumaşa yazılmış biçimde gösteriliyor – muhtemelen dizi başladığında dünyaya hükmetmeye yanaşan Ateş Ulusu tarafından yanmış olarak.

Avatar: Son Havabükücü“, dört elementle ilişkilendirilen halklara parçalanmış bir dünyada geçen bir öyküyü anlatıyor. Her milletten “bükücüler”, kavga et sanatları aracılığıyla bir elementi hakimiyet etme maharetine sahiptir, ancak Avatar, dört elementi de hakimiyet edebilir. Avatar, başka bir deyişle Aang, dünyaya denge getirmek için görevlendirilmiştir ve arkadaşlarıyla beraber Ateş Lordu Ozai ve Ateş Ulusu’nun yürüttüğü devirici savaşı durdurmak için çalışır.

Dizinin dayanakçı oyuncu kadrosunda Daniel Dae Kim Ateş Lordu Ozai olarak ve Paul Sun-Hyung Lee General Iroh olarak yer alıyor.

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın