Anasayfa » Rehber » Netflix Party Nasıl Yapılır? (Doğru Yöntem)

Netflix Party Nasıl Yapılır? (Doğru Yöntem)

Netflix Party nasıl yapılır? Sorusu yeni filmlerin ve dizilerin Netflix’e yüklenmesiyle birlikte tekrardan gündeme geldi. Sosyal mesafe günleri artık geride kalmış olsa da insanlara yüklemiş olduğu yeni alışkanlıklar devam ediyor. Pandemi günlerinde evde yalnızlıktan sıkılanlar için Netflix party özelliği birlikte film izleme şansını sizlere veriyor. Bir tür grup etkinliği olan Netflix party nasıl yapılır? İşte sizlere doğru cevabı…

Netflix Party bir tür Chrome uzantısıdır. Chrome uzantısı olarak bilgisayarınıza dahil edeceğiniz özellikle grup etkinlikleri düzenleyebilir ve tüm arkadaşlarınızla beraber filmler ve diziler izlemeye başlayabilirsiniz. İzlemek için bir film, program veya dizi seçin daha sonrasında her şeyi Netflix party uzantısına bırakın. Netflix birlikte izleme veya Netflix party yapma konularında en iyi cevap bu içerikte…

Netflix Party Nasıl Yapılır?

Netflix Party Nedir?

Netflix Party özelliği bir tür Chrome uzantısıdır. Bilgisayarınızın kullanmış olduğu Chrome tarayıcısına ekleyeceğiniz Netflix Party uzantısı diğer arkadaşlarınızla beraber film, dizi ve program izlemenize olanak sağlıyor.

İzlemek istediğiniz film, dizi veya programı seçtikten sonra Netflix Party üzerinden tüm hesaplar senkronize bir şekilde çalışacak ve herkese aynı anda seçilen içerik başlatılmış olacaktır. Bu sayede hem arkadaşlarınızla birlikte film ve dizi izleyebilirsiniz. Hem de ortak tepkilerinizi aynı anda gösterebilirsiniz, sohbetlerinizi aynı anda yürütebilirsiniz.

Netflix Party Nasıl Yapılır?

Netflix Party özelliğinden faydalanabilmek için aşağıdaki adımları takip edin:

Uzantıyı bilgisayarınıza indirin ve kurun. Netflix uygulamasını açın ve herhangi bir video oynatmaya başlayın. Adres çubuğunun sağında yer alan Netflix Party uzantısı gri renkten kırmızı renge dönecektir. Üzerine tıklayın. Açılan sekmeden ‘’Bir Netflix Partisi Oluşturun’’ butonuna basın ve ayarları yapın. Partiyi Başlat seçeneğine tıklayın. Bağlantı içeren pencereden URL’i kopyalayın ve katılmasını istediğiniz arkadaşlarınızla paylaşın.

Diğer arkadaşlarınızı davet etme bağlantısını kaybederseniz Netflix Party uzantısına yeniden tıklayın ve bağlantıyı kopyalayın. Bu sayede kopyaladığınız bağlantıyı yeniden paylaşabilirsiniz.

İçeriği Oyla

Yorum yapın