Anasayfa » Genel » Natalie Portman’dan

Natalie Portman’dan

Natalie Portman, verdiği bir müzakerede, “Star Wars” serisine dönme mevzusunda sarih olduğunu söyledi.

Uzun soluklu uzay serisinden 18 sene sonra, “Star Wars Bölüm III: Sith’in İntikamı” filmiyle seriden bölen Natalie Portman, George Lucas’ın ön filmlerinde Anakin Skywalker‘ın kalbini kazanan Padmé Amidala olarak yer almıştı. Bir hayranının sualine cevap olarak henüz kimseden öneri gelmediğini ancak buna sarih olduğunu belirtti.

Portman‘ın canlandırdığı Padmé, “Sith’in İntikamı” filminde Luke ve Leia‘yı doğurduktan sonra doğum sırasına can vermişti, ancak “Star Wars” serisi evvelden ölü sanılan kişilikleri geri getirme ananesine sahip bir seri.

Thor: Aşk ve Gök Hengamesi” filminin rejisörü Taika Waititi, yaz 2023’de, Portman‘a şu anda geliştirme evresinde olan “Star Wars” filminde başrol oynamak isteyip istemeyeceğini sordu. Ancak Waititi, Portman‘ın zati daha önce seride yer aldığını andıramamıştı.

Daha sonra geçen mart ayında, WaititiStar Wars” filminin hala büyüme evresinde olduğunu ve filmden bir rolü kendisine düşündüğünü bildirdi. Geçen sene verdiği bir ziyarette de, mevcut şahsiyetler ve öykü örgüleriyle bir “Star Wars” filmi yapmakla veya köken öyküler anlatmakla ilgilenmediğini söylemişti. Filminde “Güncel şahsiyetler yaratmayı” ve “Star Wars” dünyasını genişletmeyi amaçlıyor.

Waititi, filmini, Sam Mendes’in tek tasarılı savaş gerilimi “1917“yi kaleme alan ve Oscar adaylığı kazanan Krysty Wilson-Cairns ile beraber geliştiriyor.

Portman bu mevzuda sarih olmasına karşın Waititi ’nin açıklamalarından sonra, şimdilik ona filmde yer vermeyeceği anlaşılıyor.

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın