Anasayfa » Genel » Microsoft, Windows 11’de Kullanıcıların Hiç Sevmediği Bir Özelliği Kaldırdı

Microsoft, Windows 11’de Kullanıcıların Hiç Sevmediği Bir Özelliği Kaldırdı

Microsoft’un en aktüel işletim sistemi Windows 11’in ön izleme versiyonuna geçtiğimiz aylarda gelen ve kullanıcıların çok da güzeline gitmeyen bir özellik kaldırılıyor. Microsoft, Windows 11’in Başlat menüsünde bir müddettir önerilen web sitelerini gösteriyordu. 

Test safhasında olan bu özellik Windows 11 kullanıcılarının çok güzeline gitmemişti. Kasım 2023’de 25247 ön izleme versiyonunda ortaya çıkan ve menü oturumunun alt kısmında web sitelerini gösteren özellik, kullanıcıları çok da memnun etmemiş gibi görünüyor. Microsoft’un Windows 11 Insider sistemine gelen geri bildirimler sonucunda 25272 ön izleme versiyonunda bazı özellikler kaldırıldı, bazıları ise aktüellendi.

Windows 11’de tek kaldırılan şey başlat menüsündeki internet sitesi ön izlemeleri değil.

Windows 11

Windows 11’in son aktüellemesindeki farklılıkları detaylarıyla açıklayan Microsoft, Edge tarayıcısında kopyalanan bir metni aramak için yapılan önermeyi de kaldırdığını açıkladı. Bu özellik, Edge’de tıkladığınız metni açılan bir oturumda arayabilmenizi sağlıyordu.

Yapılan farklılıklarla alakalı Microsoft’tan açıklama geldi.

Windows 11

Microsoft, yaptığı aktüelleme hakkında şunları söyledi: “Bu iki tecrübe hakkında bize geri bildirimde bulunan tüm Insider’lara teşekkürler.”

25272 ön izleme versiyonuyla birlikte vazife çubuğunun arama paketinde oluşan görsel aksaklıklarla ilgili bir mesele başta olmak üzere bazı kusurlar çözüldü.

5/5 - (1 Oy)

Yorum yapın