Anasayfa » Genel » Lorin Merhart

Lorin Merhart

Lorin Merhart Biyografisi

Lorin Merhart, 28 Ocak 1997 tarihinde Almanya, Berlin‘de doğmuştur. Aslen Sivaslıdır. Annesi Türk, babası Almandır. Tuana isminde bir kız kardeşi vardır. 3 aylık iken ailece Endonezya‘da bir isme olan Bali ’ye taşınmışlar. Ardından kısa müddette İstanbul ’a taşınmışlardır. İstanbul ’da büyümüştür İlk eğitimi Doğa kollejinde yapmıştır. Londra‘da bir sene Rose Bruford College’da ve 3 sene Drama Studio London’da oyunculuk eğitimi alan Lorin Merhart, 2019 senesinde Londra Drama Stüdyosu’nda profesyonel oyunculuk alanında lisans yaptı.

Lorin Merhart, eğitimi sırasında, West End’de sahnelenen Hannah Berrigan’ın idarediği “Slow Falling Bird” de dahil olmak üzere birçok tiyatro oyununda da rol aldı.

Çocukluk senelerinde Disney Channel’in ilk Türk sitcom projesi olan “As The Bell Rings” isimli projesinde rol alan Lorin Merhart, ayrıca muhtelif tiyatro ve televizyon programlarında rol aldı.

Merhart aynı zamanda sportif fiziği ve Muay Thai ve Kick Boks gibi yüksek dayanıklılık gerektiren sporları yapma becerisiyle de tanınır. Ayrıca Kılıç Dövüşü, Parkur, Kayak ve daha birçok fiziksel etkinlikte oldukça becerilidir.

Lorin Merhart, anadili olan Türkçe, Almanca ve İngilizce olmak üzere 3 dil bilmektedir

Filmleri ve dizileri :
2023 – Bihter Beşir Sinema filmi
2023 – Duran Hüseyin Tv Dizisi
2023- Rise of Empires: Osmanlı II. Vlad Tv Dizisi
2023 – Dolma Bora Kısa Film
2020 – Kabahatliler Emre Kısa Film
2019 – Çukur Kutay Tv Dizisi
2018 – A Girl Walks Into A Bar / Bir Kız Bir Bara Girer Tayfun Kısa Film
2014 – Her Sevda Bir Veda Tv Dizisi
2013 – Muhteşem Asır Hasan 2 bvefatTv Dizisi
2013 – 20 Dakika Kaan Tv Dizisi
2012 – Zil Çalınca Acar Tv Dizisi
2007 – Bende Gizeme Kısa Film

İçeriği Oyla

Yorum yapın