Anasayfa » Genel » Kim Cattrall,

Kim Cattrall,

Yalnızca bir gece için, “Sex and the City” cihanı yine bir tam olacak!

Kim Cattrall ikonik kişiliği Samantha Jones‘u HBO’nun “And Just Like That…” dizisinin 2. sezon finalinde yine canlandıracak. Ancak yalnızca bir sahnede yer alacak. Kaynaklara göre, Cattrall, New York City’de 22 Mart’ta çekimlerini asıllaştırdı, ancak dizinin yıldızlarından Sarah Jessica Parker veya dizisinin üretimcisi Michael Patrick King ile görüşmeden veya konuşmadan kendi repliklerini kaydoldu.

Sahneye göre, dizide Londra’ya taşınan Samantha, Parker‘ın canlandırdığı Carrie Bradshaw ile telefon görüşmesi yapacak. “And Just Like That…” dizisinin ilk sezonunda Carrie, uzak kalmış Samantha ile ileti yoluyla irtibat kurmuş ve finalde ikisi barışmak için birbirlerini görmek için bir tasarı yapmıştı.

Cattrall‘ın Samantha olarak geri dönüşü şu anda şahsiyetin devamı kalitesinde olmayacak gibi görünüyor. Her ne biçimde olursa olsun, 1998-2004 seneleri arasında HBO’da altı sezon süresince yayınlanan ve  çığır açan dizide “seks”i diziye getiren, beğenilen ve güçlü milletle ilişkiler uzmanı Samantha‘yı kısa süreli de olsa görmek hayranlarını heyecanlandıracaktır.

And Just Like That…” dizisinin ikinci sezonu da 22 Haziran‘da prömiyer yapacak, ancak Cattrall‘ın Samantha olarak sahnesi Ağustos ayına kadar yayınlanmayacak.

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın