Anasayfa » Genel » Kemal Ceyhan

Kemal Ceyhan

Kemal Ceyhan Biyografisi

Kemal Ceyhan, 1989 senesinde Adana ’da doğmuştur. Hülya ve Erdoğan çiftinin son çocuğudur. İlk, orta ve lise öğrenimi Adana ’da bitirmiştir.

Kemal Ceyhan, 2007 senesinde Endüstriyel Elektronik Bvefatını, Kahramanmaraş, Sütçü İmam Üniversitesi ile devam ettirip, askerliğini yaptıktan sonra, ufak yaşlarda meraklı olduğu müzik yaşamından bırakamayıp, Mesam, Mzf, Tsbm gibi müzik müesseselerine bağlı olarak Bestecilik kariyerine profesyonel bir geçiş yapmıştır.

“ Adanalı Santana” olarak bilinen beğenilen sanatçı Kurtuluş Türkgüven ve Murat Göğebakan gibi beğenilen sanatçılarla müzik yaşamını devam ettiren Kemal Ceyhan, onlardan aldığı birçok eğitimden sonra kendini bir anda Aranjörlük dünyasında bulmuş, bu sektörün içerisinde Şahin Özer gibi müzik üretimcilerle çalışma fırsatı tutmuştur.

2014 sonrası Türk müziğine ve birçok beğenilen sanatçıya besteler veren Kemal Ceyhan, 2021 senesinde Biz bize medya mükâfatlarında “ SENENİN EN İYİ ARANJÖRÜ” mükâfatını alarak müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırmıştır.

İlk zamanlar çocuklar için Lösemi ve Dmd gibi ölümcül hastalıklarla gayret eden, hemen ardından da, SMA hastası çocuklara gönül veren beğenilen Aranjör, Yetim ve öksüz çocuklara destek olma emelli kurduğu “ŞEKER TADINDA” isimli projesiyle hala birçok çocuğa umut olmaktadır.

Kemal Ceyhan, müzikten kazandığı birçok kazancı ufak yaşlardan bu yana bırakamadığı müziğe ve çocuklarla alakalı sosyal mesullük projelerine adayarak, çocuklara olan sevgisi ile birçok insanın takdirini kazanmayı başarmıştır.

Mükâfatları :
2021 – Biz bize medya mükâfatları – Senenin En Güncel Aranjörü

İçeriği Oyla

Yorum yapın