Anasayfa » Genel » Joshua Thomas Sargent Kimdir?

Joshua Thomas Sargent Kimdir?

Şanı: Futbol Oyuncu Tebaa: Amerikan Doğum Tarihi: 20 Şubat 2000 Yaş: 18 Burcu: Balık Boyu: 1.85 M Doğum Yeri: O’Fallon, Missouri Babası: Jeff Sargent Annesi: Liane Sargent Eğitim: Dominic Lisesi Joshua Thomas Sargent, Amerikan futbolcusu ve FIFA U-20 Dünya Kupası’nda en genç Amerika Birleşik Devletleri oyuncusudur. Amerika Birleşik Devletleri’nde 20 yaş altı futbol ekibi ve Bundesliga’nın Werder Bremen’i için top oynamaktadır. 2013 senesinde Amerikan U-14 eğitim kampına katıldı. Daha sonra […]

Joshua Thomas Sargent Kimdir?Şanı: Futbol Oyuncu

Tebaa: Amerikan

Doğum Tarihi: 20 Şubat 2000

Yaş: 18

Burcu: Balık

Boyu: 1.85 M

Doğum Yeri: O’Fallon, Missouri

Babası: Jeff Sargent

Annesi: Liane Sargent

Eğitim: Dominic Lisesi

Joshua Thomas Sargent, Amerikan futbolcusu ve FIFA U-20 Dünya Kupası’nda en genç Amerika Birleşik Devletleri oyuncusudur. Amerika Birleşik Devletleri’nde 20 yaş altı futbol ekibi ve Bundesliga’nın Werder Bremen’i için top oynamaktadır. 2013 senesinde Amerikan U-14 eğitim kampına katıldı. Daha sonra U-15 seviyesine geçti ve 2015 senesinde Nike International Friendlies’te oynadı. Daha sonra U-17 ikamet programına katıldı. Amerika’nın 2017 FIFA U-17 Dünya Kupası için kalifikasyonunda tesirliydi ve beş gol atıp iki asist yaptı. Bundan evvel Sargent 14 gol attı ve 29 beynelmilel maçta yedi asist kazandı. 20 Şubat 2018’de 18 yaşına girdiğinde, Sargent Alman kulübü Werder Bremen ile bir uyuşma imzaladı.

Joshua Thomas Sargent Kimdir?Josh Sargent, St. Louis, Missouri’de bulunan bir Amerika Birleşik Devletleri Futbol Gelişim Yüksekokulu Kulübü olan Scott Gallagher Missouri için top oynardı. 2016 Nike Beynelmilel Arkadaşlık Maçı’nda muhteşem bir performans sergiledi. Bundan sonra, 2016 yazında Sporting Kansas City ile idman yapmaya devam etti. Buna ek olarak, MLS kulübü, oyuncunun kullanım haklarını elde etti.

2016 senesinin Ekim ayında Hollanda Kulübü PSV Eindhoven ile bir hafta süren bir eğitim seansı reelleştirdi. Birkaç ay sonra, yalnızca Alman kulübü FC Schalke 04 ile eğitim aldı, aynı zamanda Birleşik Devletler U20 ekibine de seçildi. Alman kulübü Werder Bremen 20 Eylül 2017’de Sargent’in kulüplerine katılacağını duyurmuştu. 20 Şubat 2018’de, Sargent 18 yaşına girdi ve Werder Bremen ile sözleşmesini imza attı ve 2018-19 sezonunda kulüp için oynayacak. Ayrıca kulübün 23 yaş altı kadrosuyla arkadaşlık maçı yaptı.

Joshua Thomas Sargent Kimdir?Josh Sargent, beynelmilel kariyerine 2013 senesinde Amerika Birleşik Devletleri U 14 kampında çıkarak başladı. Bunu takiben, Amerika Birleşik Devletleri U15 için çağrıldı. 2015 senesinde, Bradenton, Florida’daki U-17 MNT İkamet Programı’nın bir parçası oldu. 2017 senesinde, Sargent, alıştırman John Hackworth tarafından 2017 CONCACAF U-17 Şampiyonası’nda Amerika Birleşik Devletleri ekibinin bir parçası olarak seçildi. Sargent, turnuvada beş gol attığında Amerika Birleşik Devletleri’ye finale erişmede destekçi oldu; İki ekip Meksika‘yla eşleşti. Amerika’nın 2017 FIFA U-17 Dünya Kupası için seçmelerde tesirliydi.

2017 FIFA U-20 Dünya Kupası’nda Amerika Birleşik Devletleri’yi temsil edecek olan 21 şahsiyet ekibin bir parçası olarak seçildi. Ekvador’a karşı oynanan karşılaşmada, Sargent iki gol attı ve ekibinin maçı kazanmasında büyük bir rol oynadı ve bu süreçte U20 Dünya Kupası’nda oynayabilecek en genç Amerikalı oyuncu oldu. 1 Haziran 2017’de, Sargent Güncel Zelanda’ya karşı oynadı ve Jozy Altidore, Eddie Johnson, Taylor Twellman gibi bir hayli oyuncunun listesine katıldı ve U-20 Dünya Kupası’nda Amerika ismine tüm zamanların golcü oyuncularından biri oldu. 7 Kasım 2017’de, Sargent yine Portekiz‘e karşı arkadaşça oynamak için çağrıldığında Güncel bir rekor kırdı. Netice olarak, aynı sene U-17, U-20 ve MNT kampında oynayacak tek Amerikan oyuncusu oldu.

Joshua Thomas Sargent Kimdir?Josh Sargent, 20 Şubat 2000’de, Missouri’de O’Fallon’da, Jeff ve Liane Sargent’e doğdu. Hem ailesi hem futbolu hoşlanır hem de kolej seviyesinde oynardı. Sargent, 8 yaşındayken Gallagher Futbol Kulübü azası oldu. Lise için St. Dominic’e gitti ve daha sonra Florida’ya taşındı ve Amerika Birleşik Devletleri’de ikamet programına katıldı. Lisede dahi, ülkedeki 2. Lise futbol oyuncusu seçildi. St Dominic basketbol ekibi için de oynamıştır.

Yazar: Osman Uçar

İçeriği Oyla

Yorum yapın