Anasayfa » Genel » James Gunn, DC’nin Güncel Film ve TV Planını Açıkladı!

James Gunn, DC’nin Güncel Film ve TV Planını Açıkladı!

DC Studios’un eş CEO’su James Gunn geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, Warner Bros. Discovery’den gelecek sekiz ila on senelik çizgi roman içeriğinin bir parçası olacak Güncel film ve TV projelerini duyurdu!

Gunn ve Peter Safran, Ekim ayında stüdyonun Güncel başkanları olarak seçildiler ve sonunda sosyal medyada yayınlanan bir videoda DC Extended Universe için tasarılarını açıkladılar.

Gunn, ileriye dönük projelerin ya DCEU‘nun bir parçası ya da ana öykülerin dışında yaratılan içerikleri “DC Elseworlds“şan bir parçası olarak etiketleneceklerini belirtti. Buna Matt Reeves’in 3 Ekim 2025’te gösterime girmesi tasarlanan “The Batman” filminin devam filmi “The Batman – Part II” de dahil. Aynı zamanda Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın rol aldığı “Joker” devam filmi “Joker: Folie à Deux” imalinin de önümüzdeki sene çıkması bekleniyor.

Gunn, projelerin değişik temaları olsa da, hepsinin daha büyük ve içerici bir öyküyü besleyeceğini belirtti.

İşte DCEU projelerinin bir sonraki dalgasının bir parçası olarak gelecek imaller;

 

Film Projeleri

Superman: Legacy” – 11 Temmuz 2025’te vizyona girecek olan bu film Gunn tarafından yazılacak ve Süpermen’in Kripton seyyaresinden gelen mirasının insanlar tarafından yetiştirilme stiliyle dengelemesine odaklanacak.

The Authority” – The Authority azaları Gerçek olduğuna inandıkları şeyi yapmak için sorunları kendi ellerine alırken WildStorm kişilikleri DCU’ya katılacak.

The Brave and the Bold” – Grant Morrison’ın çizgi roman serisinden esinlenen DCEU,  

Supergirl: Woman of Tomorrow” – Tom King’in çizgi roman serisinden uyarlanan bu film, Supergirl hakkında bir bilim kurgu serüveni olacak.

Swamp Thing” – Film, Swamp Thing’in karanlık orijinlerini inceleyecek.

 

Televizyon Projeleri

Creature Commandos” – Amanda Waller’ın vahim mahkûmlardan saklı bir harekât takımı oluşturduğu yedi kısımlık bir animasyon gösteriyi olacak.

Waller” – Viola Davis’in Amanda Waller rolünde yer aldığı bu dizide Peacemaker ’dan şahsiyetler yer alacak.

Booster Gold” – Booster Gold, günümüzde bir süper kahraman gibi görülmek için gelecekten gelen temel teknolojiyi kullanacaktır.

Lanterns” – Galaksiler arası polisler John Stewart ve Hal Jordan’ın karanlık bir sırrı ortaya çıkarmalarına odaklanan “True Detective” stili bir gösteri olacak.

Paradise Lost” – Amazonların yurdu ve Wonder Woman’ın doğum yeri olan Themyscira’da geçen “Game of Thrones” stili bir dizi olan bu drama, tamamı bayanlardan oluşan bir adanın doğuşuna ve politik entrikalarına odaklanacak.

Kaynak

İçeriği Oyla

Yorum yapın