Anasayfa » Sosyal Medya » Instagram Keşfete Nasıl Düşülür? (Gerçek Yöntemler)

Instagram Keşfete Nasıl Düşülür? (Gerçek Yöntemler)

Instagram keşfete nasıl düşülür? Sorusu akıllara geldiğinde keşfet sayfasında bulunarak daha fazla görünüm elde etmeyi amaçladığınızın kanıtıdır. Instagram ’da daha fazla görünüm kazanabilmeniz için yapmanız gereken keşfet adımları bulunmaktadır. Instagram keşfete çıkma adımlarını uygulayarak potansiyel müşterilerinize daha hızlı ulaşabilir veya içeriğinizle alakalı daha fazla insanı bulabilirsiniz.

İçeriğinizle alakalı daha fazla insana ulaştığınızda bu daha fazla Instagram takipçisi anlamına gelir. Markanızı veya Instagram sayfanızı daha fazla keşfete çıkartmak için uygulayacağınız Instagram keşfete düşme adımları sizi ve Instagram sayfanızı yüceltecek. Peki, Instagram keşfet saatleri nedir? Veya Instagram keşfet etiketleri neler? İşte sizlere tüm ayrıntılarıyla Instagram keşfete nasıl düşülür? İçeriğimiz…

Instagram keşfete düşmeInstagram keşfete düşme

Instagram Keşfet Sayfası Nedir?

Instagram ’ın sahip olduğu algoritma, Instagram kullanıcılarına kendileriyle alakalı olan benzer içerikleri, hesapları ortaya çıkartır. Keşfet sayfasında fotoğraflar, videolar ve hikayeler yer alır. Bu 3 öğe Instagram ’ın algoritmasıyla çalışır ve kullanıcı karşısına algoritma nedeniyle kullanıcıların zevkleriyle benzer içerikler çıkartılır. Hiçbir profilin keşfet sayfası diğer bir kullanıcının keşfet sayfasıyla aynı değildir. Bunun nedeni Instagram ’ın müthiş keşfet algoritmasıyla Gerçekdan alakalıdır.

Instagram Keşfet Nasıl Çalışır?

Instagram ’da her kullanıcıya özgün bir kullanıcı akışı ve keşfet sayfası bulunmaktadır. Bu akış ve sayfa akış sıralama sistemi üzerinden ortaya çıkar. Keşfet sayfasının algoritması kullanıcının daha önce beğenmiş, izlemiş ve bir başkasına göndermiş olduğu sıralama sinyallerini toplar. Bu sayede kullanıcının karşısına ne çıkartılması gerektiğini analiz etmiş olur.

Instagram keşfet algoritması kullanıcıların karşısına keşfet sayfasında çeşitli faktörleri baz alarak sayfanızı ve sayfa içeriklerinizi çıkartır. Bu faktörler arasında aşağıdaki sıralı liste yer alır:

Sayfanızın ne sıklıkla Güncellendiği İçeriğinizin ne kadar kaliteli olduğu Kullanıcılarla alaka düzeyiniz Sayfa takipçilerinizin içeriğinize gösterdiği aksiyon

Instagram ’da arabalar ile alakalı bir hesap takip ettiğinizde karşınıza yüzlerce arabalarla alakalı videolar, fotoğraflar veya diğer hesaplar çıkar. Bunun nedeni algoritma gözünde kullanıcının arabalarla ilgileniyor mantığıdır. Eğer gerekli kriterleri sağlarsanız Instagram her türden her hesabı ve içeriği eşit şekilde desteklemektedir.

Instagram Keşfete Nasıl Düşülür?

Instagram ’da diğer sayfalar ve markalarla baş edebilmek, onlarla rakip haline gelebilmek başta çok zor gözükür fakat hesabınızın Güncel tuttuğunuzda onlara yaklaşmak ve onlardan daha fazla keşfette kalabilmek olası durumdan çıkar. Aksine Instagram keşfeti size çalışarak her gönderinizi keşfete atabilir. Instagram keşfete nasıl çıkılır? Veya Instagram keşfete nasıl düşülür? Sorularına Gerçek cevaplar aşağıda…

İlgi çekici içerikler paylaşın: Etkileşim alabilmek istiyorsanız Instagram keşfet sayfasına ilgi çekici, daha önce kullanılmamış içerikleri sunmanız gerekir. Yani özgün ve ilgi çekici içerikler Instagram keşfete düşme de büyük önceliktir. Instagram hesabınızı açın ve içeriklerinize hedef kitleniz nasıl yaklaşmış? Kontrol edin. En çok hangi içerikle etkileşim almışsınız ve kullanıcılar nasıl davranmış? Bu sizin keşfette yer alabilmenize büyük etki sağlar. Keşfet sayfasının diğer gönderilerine bakın: İlgi çekici içerikler oluşturmak size zor geliyorsa keşfet sayfasındaki diğer içerikler size ilham verecektir. Hedef kitlenize ilgi çeken türden gönderiler paylaşmanız sizin ilhamınızı Zamanlanmış Gönderiler Paylaşın: Instagram ’da bir içerik stratejisi oluşturun. Eğer bir haber sayfası değilseniz sizi takip eden kişilere belirli zaman aralıklarında paylaşımlar yapın. Yani 5 dakika aralıklarla içerik paylaşmayı bir an önce kesin. İçeriklerinizi planlayarak 1 saat veya 2 saat aralığıyla yapın. Sayfanızın en aktif olduğu saati bulun ve içeriklerinizi o saatlerde zamanlayarak paylaşın. İçerikleriniz Güncel ve kaliteli olsun: Instagram ’da makara yapılan gönderiler veya komikli paylaşımlar her zamankinden çok daha fazla etkileşim alır. Eğer bir yerlerde çok fazla makarası yapılan bir olayla karşılaşırsanız bunu ilk siz paylaşın. Özellikle reels bu konu da size müthiş bir etkileşim sağlayacaktır. Instagram, Reels özelliğinin başarılı olmasını istiyor çünkü onu özel bir sekmede yayınlıyor. Reels size büyük ölçüde artı katacaktır. Tek Bir Gönderi Türüne Odaklanmayın: Instagram hesabınızda sadece gönderiler paylaşmayın. Gönderiler haricinde hikayeler, reelsler, öne çıkanlar veya anketler düzenleyin. Her birisi etkileşiminizi arttırmada en önemli unsurlar olarak ilk sıralarda yer almaktadır. Ücretli Reklamları Deneyin: Instagram sayfanıza bot takipçiler satın almayı bırakın. Her şeyin doğal ve organik olanı sizi Gerçekya ulaştırır. Aynı zamanda Instagram ’da takipçi kitlesi oluşturabilmek uzun bir zamana dayalı olduğundan daha hızlı kitlenize ulaşabilmek için ücretli reklamlara yönlenin. Kaliteye Önem Verin: Instagram sayfanızdaki gönderilerin her birisi yüksek çözünürlükte olması gerekir. Kullanıcıların okuyamadığı veya anlamsız görüntülere sahip, yazılara sahip olan içeriklerin keşfette yer alabilmesi Gerçek değildir. Yüksek kaliteli içerikler ile çok daha fazla erişime ulaşın. İletişim Sağlayın: Takipçilerinizle etkinlikler düzenleyerek, onların sorduğu sorulara yanıt vererek büyük bir kitleye ulaşabilirsiniz. Takipçilerinizin isteklerinize yanıt vererek ve onlarla daha fazla zaman geçirerek sayfanızı büyütebilirsiniz. O yüzden paylaştığınız içeriklerin istatistiklerine mutlaka göz atmayı ve sohbetler kısmında takipçilerinizin size attığı mesajları kontrol etmeyi unutmayın.

Instagram keşfete düşebilmenin yolunda bilim insanı olabilmek geçmiyor. İyi bir içeriğe sahip olmak, zamanlama ve Güncel içerikleri kolay bulabilme, ilk sizin sunuyor olmanız Instagram keşfet yarışında sizi öne çıkartır. Hedef kitlenizin ne istediğini, ne görmeyi amaçladığını iyi bilmeniz gerekiyor.

Bir gönderi Keşfete nasıl düşer?

Instagram keşfete düşmek için; öncelikle takipçi sayınız ve paylaşmış olduklarınızın beğeni sayısını arttırmanız gerekmektedir.

Instagram Keşfet Saatleri Nedir?

Instagram ’ın keşfet saatleri herhangi bir belirli zaman aralığına sahip değildir fakat sayfa sahipleri bir içerik paylaşacağı zaman içeriklerini daha çok gündüz yerine akşam saatlerinde paylaşır. Gündüz saatinde Instagram uygulamasında çok fazla kişiyi bulamayabilirsiniz. Bunun nedeni insanların okulda, işte veya akşama göre daha fazla meşguliyete sahip olmasıdır. Akşam saatlerinde paylaştığınız içerik bir anda daha fazla erişime sahip olacaktır.

Instagram keşfete düşmek için saat listesi:

Sabah 07:00 – 09:00 Öğlen: 11:00 – 14:00 Akşam: 20:00 – 23:00

İnstagram Paylaşımları Keşfete Nasıl Düşer?

Instagram da keşfede düşmek için öncelikle belli bir takipçi sayısına ve beğeni oranına sahip olmanız gerekmektedir. Güncel açılan hesapların, takipçi sayısı düşük olan veya organik olmayan hesapların keşfete düşme olasılığı da düşüktür.

Instagram Keşfet Etiketleri

Instagram ’da keşfet etiketleri yani hastagh ’leri iyi bilmek diğer kullanıcılara ulaşmada sizi daha fazla ön plana çıkartır. Keşfete girebilmek için gönderilerinizin açıklama kısmını kullanabilirsiniz. Gönderilerinizin açıklama kısmına dahil edeceğiniz Instagram keşfet etiketleri, diğer insanların kullanmış olduğu en popüler etiketlere göre düzenlenir.

Keşfete düşüren hastaghler listesi:

#kesfet #keşfet #istanbul #kesfetteyiz #instagram #takip #instagood #izmir #takipçikazan #like4like #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #instalike #ankara #gt #keşfetteyiz #sunum #kesfetteyim #like #love #tbt #follow #türkiye #takipci #ombrehair #takipet #takipcikazan #antalya #alanya

Sosyal medya kategorisine göz atmayı unutmayınız.

İçeriği Oyla

Yorum yapın