Anasayfa » Sosyal Medya » Instagram Anonim Hikaye Görüntüleyici (Çalışan Yöntem)

Instagram Anonim Hikaye Görüntüleyici (Çalışan Yöntem)

Ziyaretçilerimizden sık bir biçimde Instagram anonim öykü görüntüleyici mevzusunda sual almaktaydık. Bu içeriğimizle beraber bedelli ziyaretçilerimize Instagram Anonim öykü görüntüleyici mevzusunda Gerçek yanıtı verdik. Aynı zamanda Instagram anonim story, Instagram anonim profil, Instagram anonim story viewer başlıklarında da değişik bilgiler verdik.

Instagram günümüzün en çok kullanılan Dünya ’nın 1. Numaralı sosyal medya uygulamalarından bir tanesidir. Instagram hesabı olmayan hiç kimse yoktur diye varsayım ediyoruz. Hipotezlerimizin yanı gizeme illa ki insan yaşamında en az 1 kere Instagram hesabı oluşturmuş diye de hipotezimizi yükseltiyoruz. Instagram ’da hesabını saklıya alan profillerin öyküleri dahil hiçbir gönderisini görüntüleyemiyorsunuz. Instagram ’daki öyküleri Instagram anonim öykü görüntüleyici ile izlemek istiyorsanız alttaki uygulamalara göz atınız.

Instagram Anonim Öykü Görüntüleyici

Instagram Anonim Öykü Görüntüleyici

Instagram ’da saklı hesaplar veya saklı olmayan herkese sarih hesapların profiline yüklemiş olduğu öyküleri görüntülemek için 1 hesabınızın olması gerekir. Öyküsüne bakmak istediğiniz şahsın öyküsünde isminizin görünmemesini veya hiçbir biçimde karşı tarafa fake hesap bile olsa izlediğinizi belirli etmemek için Instagram anonim öykü görüntüleyicinden yararlanabilirsiniz.

Instagram Story viewer internet siteleri veya uygulamaları bakmak istediğiniz profil için tüm farklılıkları sizlere söyler. Instagram anonim öykü görüntüleyici kullanarak alttaki özelliklerden faydalanabilirsiniz;

Öykülere adsız ve saklı bakma Profildeki tüm farklılıkları görme Profilin Güncel takip ettiği bireyleri görme Profilin yaptığı yorumları görme Profilin yaptığı alkışları görme

Instagram Anonim Öykü Görüntüleyici Nasıl Kullanılır?

Instagram anonim öykü görüntüleyiciyi kullanabilmek için rastgele bir kayıt olmanız gereken yer bulunmamaktadır. Aynı zamanda Instagram için özel olarak oluşturulan bu muhteşem ek siteyi kullanabilmek için rastgele bir azalık fiyatı ödemenize de gerek yoktur.

Bakmak istediğiniz şahsın hesabı herkese sarihse anonim öykü görüntüleyici sayesinde hiçbir maniye takılmadan karşıdaki profil sahibinin haberi olmadan tüm storylerini, attığı postları ve öteki ayrıntıları fiyatsız olarak görüntüleyebilirsiniz. Tüm bunları yaparken tamamen anonim bir biçimde ilerleyiş gösterirsiniz.

Instagram Anonim Öykü Görüntüleyici Çalışan

Yukarıyada paylaştığımız internet sitesine giriş yaptıktan sonra alttaki adımları takip edin:

İnternet sitesine giriş yapın. Arama kısmına bakmak istediğiniz kullanıcı ismini yazın. Search butonuna basın.

Açılan sayfa üzerinden kullanıcı ismini girdiğiniz hesabın tüm öykülerini anonim olarak izlemeye başlayabilirsiniz.

Instagram Anonim Story Özelliği

Instagram anonim story özelliği sayesinde hiçbir ek fiyata, azalık fiyatına gerek kalmadan dilediğiniz şahsın storylerini fiyatsız ve saklı olarak izleme olanağına sahipsiniz. Bunun yanı gizeme baktığınız hesabın öyküleri de isterseniz telefonunuza, isterseniz bilgisayarınıza indirebilişiniz.

Instagram Hesabı Olmadan Story İzleyebilir Miyim?

Evet, bu özelliği kullanabilmek için yukarıyada paylaşmış olduğumuz internet sitesine giriş yapmanız yeterlidir. İnternet sitesi sizlere hiçbir fiyat ödettirmeden fiyatsız olarak ve rastgele bir Instagram hesabına gerek dinlemeden storylerin izlenmesini sağlayacaktır.

Hesap Sahibi Öykülerine Bakıldığını Görür Mü?

Hayır, uygulamaya kayıt olmadığınız için hiçbir biçimde hesabına baktığınız şahıs kimin baktığını görmeyecektir.

Sosyal medya kategorimize bakmayı unutmayınız.

İçeriği Oyla

Yorum yapın