Anasayfa » Genel » Güncel “Game of Thrones” Yan Yapımları Tehlikede Olabilir!

Güncel “Game of Thrones” Yan Yapımları Tehlikede Olabilir!

George R.R. Martin, bazı “Game of Thrones” yan imallerinin spin-off geleceğinin bilinmeyen olduğunu söyledi.

Game of Thrones” serisinin yazarı George R.R. Martin, HBO Max/WB farklılıklarının yan imallerin gelişim sürecini etkilediğini söylüyor. Martin’in “A Song of Ice and Fire” kitap ivedisi, HBO’nun “Game of Thrones” dizisi ile bir televizyon fenomeni yarattı. “Game of Thrones” ile tuttukları galibiyet HBO ’ya bu âlemden daha fazla öyküyü televizyona taşımak için cesaret verdi. Bu projelerden ilki olan “House of the Dragon” 2023’de büyük bir hayran kitlesine ve muazzam reytinglere erişti. Böylece atılan adım ve girilen tehlike karşılığını vermiş oldu. 

Ancak, en azından Martin’e göre, tasarlanan “Game of Thrones” yan imallerinden kimilerinin geleceği Güncelden de riskte olabilir. Ana işletme Warner Bros. Discovery’de “Batgirl” filmi gibi projelerin rafa kaldırılmasına yol açan sarsıntıların ardından HBO Max’te işler Gerçekten de havada. Görünüşe göre bu HBO Max meseleleri, Martin ve firmanın ekrana daha fazla “Game of Thrones” projesi getirme tasarılarına kadar yansıdı. Martin’in kendisi de kısa vakit evvel blogunda mevzuyla alakalı düşüncelerini paylaştı:
 
“Tatil için birkaç gün izin aldım, itiraf ediyorum. Bana yazıklar olsun, sanırım. Ama şimdi işe geri döndüm, çalışıyorum… o kadar çok kanlı şey üzerinde çalışıyorum ki yakında kafam patlayabilir. Evet, ‘WINDS OF WINTER ’, evet, evet. Ve ‘HOUSE OF THE DRAGON ’, ikinci sezon. Ve HBO ile geliştirdiğimiz öteki yan projelerden birkaçı. Geliştirme sürecinde her zaman olduğu gibi, bunlardan kimileri değişiklerinden daha süratli ilerliyor. Hiçbirine yeşil ışık henüz yakılmadı ama umuyoruz… belki yakında olur. Bazı işler rafa kaldırıldı ama ben onları iptal edilmiş olarak görmüyorum. Raftan bir şeyi rafa koyduğunuz kadar kolay alabilirsini. HBO Max’teki tüm farklılıklar bizi netlikle etkiledi.”
 
Martin, natürel olarak şimdiden hangi “Game of Thrones” projelerinin rafa kaldırıldığını veya hangilerinin netlikle devam ettiğini açıklayamıyor. Ama yakın zamanda projelerin mukadderatlarıyla alakalı Güncel bilgiler su suratına çıkacaktır.
 

İçeriği Oyla

Yorum yapın