Anasayfa » Genel » Enjin (ENJ) Coin nedir?

Enjin (ENJ) Coin nedir?

Enjin Coin ENJ, Güncel nesil blok zinciri varlıklarının kıymetini Gerçekdan desteklemek için kullanılan Ethereum tabanlı bir kripto para üniteyidir. Bu bağlamda, Enjin ENJ Coin hakkındaki ayrıntılar büyük bir merakla inceleniyor. Peki, Enjin ENJ Coin nedir? Ayrıntılar haberimizde…

Enjin ENJ Coin nedir?

ENJIN ENJ COIN NEDİR?

Enjin, sarih kaynaklı ERC-1155 göstergeç standardını oluşturdu : reyin editörlerinin para üniteyi, emlak, dijital sanat ve reyin öğeleri gibi muhtelif varlık cinslerini blok zinciri uygulamalarında kullanılabilen göstergeçlere dönüştürmesini sağlamaktadır.

Enjin, zincir üstü uygulamalar için sarih kaynak token standardıyla bütünleşen ve eşsiz bir blok zinciri gezgini  EnjinX  kapsayan noksansız bir ekosistem oluşturmuştur . Enjin, profesyoneller için muhtelif çözümlerle blockchain dışı katılımcılar için özümsemeye odaklanıyor.

 Fidye olmayan varlıklar ERC-1155 jetonları Enjin Coin ile desteklenebilir . Kullanım misallerinden kimileri, mülkiyet sertifikası , Enjin ekosistemi ile geçimlilik , asıl dünyadaki kıymetleri ENJ jetonları borsalarda harekât gördüğü için ve somut özellikler ENJ jetonlarını kullanmak için yok edilebilirler arasında değişir. Bir Hayli NFT’nin ENJ jetonları tarafından desteklenmesi sebebiyle, özümsenmesi Enjin Coin’in faal talebinde eksilmelere yol açmaktadır.

İçeriği Oyla

Yorum yapın