Anasayfa » Genel » “Black Adam 2” Filmi Gelecek Mi?

“Black Adam 2” Filmi Gelecek Mi?

Dwayne Johnson, Güncel bir “Black Adam” filminin DC tasarılarında olmalığını açıkladı!

Dwayne “The Rock” Johnson ’dan “Black Adam” için makûs haber geldi. Johnson, James Gunn ve Peter Safran ’ın üzerinde çalıştığı DC imalleri listesinde “Black Adam 2” filminin olmadığını Twitter ’dan paylaştı.

Johnson, “James Gunn ile görüştük ve Black Adam öykü tasarısının ilk kısmında olmayacak” biçiminde yazdı “Ancak DC ve Seven Bucks, Black Adam’ın gelecekteki DC çoklu evren kısımlarında kullanılabileceği en iyi yolları keşfetmeye devam etme mevzusunda uyuştular.”

Başka Bir Deyişle “Black Adam” için şimdilik Güncel bir proje yok, ancak seneler sonra yine ortaya çıkma ihtimali var. Fakat bu sefer de Johnson’ın gelecekte bu şahsiyeti oynamaya devam edip edemeyeceği başka bir kaygı kaynağı.

Henry Cavill’in Superman dönüşü de iptal olmuştu

Black Adam”ın bölüşü, DC’nin sinematik evreninde ehemmiyetli bir yine tertip etmeyi yansıtıyor. “Black Adam” filminin sonunda Henry Cavill’in Superman ’ini görmüştük ve Johnson’ın anti kahramanıyla çatışmak için geri dönecek gibi duruyordu. Hatta Cavill ’in kendisi de bunu onaylamıştı ama sonradan bu dönüş de iptal oldu alakalı habere buradan erişebilirsiniz.

Johnson Twitter açıklamasında, “James ve ben birbirimizi senelerdir tanıyoruz ve her zaman galibiyete erişmek için birbirimize destek olduk,” diye yazdı “Şimdi de vaziyet değişik değil ve her zaman DC’nin ve Marvel’ın başarıları için destek vereceğim.”

Gunn, Johnson’ın gönderisini paylaştı ve eş nazik laflarla karşılık verdi: “Rock’ı hoşlanıyorum, onun ve Seven Bucks’ın bundan sonra ne yapacağını görmek beni heyecanlandırıyor. Yakında işbirliği yapmak için sabırsızlanıyorum.”

Black Adam”, dünya çapında gişede 391 milyon dolar kazandı. Film, Rotten Tomatoes’da %39 puan ile karmaşık tenkitler aldı. Güncelden de sinema sevlerle çok daha galibiyetli oldu ve %89’luk bir seyirci puanı kazandı.

Johnson, “Hayranların ‘Black Adam‘a tepkisine her zaman muazzam bir şükran, alçakgönüllülük ve sevgi ile bakacağım,” dedi.

Açıklamanın orijinalini altta araştırabilirsiniz.

Kaynak

İçeriği Oyla

Yorum yapın