Anasayfa » Genel » “Beetlejuice 2” Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı!

“Beetlejuice 2” Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı!

Tim Burton ’ın “Beetlejuice 2” filminin vizyon tarihi belli oldu!

2013’te Michael Keaton, kendisinin ve Tim Burton’ın bir devam filmi yapmaktan bahsettiklerini Gerçekladığında, “Beetlejuice 2” için heyecan artmıştı. Burton, 2014 yılında Beetlejuice karakterini özlediğini söylemişti. Şimdi ise artık proje hayal olmaktan öte ve önümüzdeki yıl seyirci ile buluşacak. “Beetlejuice 2” 6 Eylül 2024 tarihinde vizyona girecek.

Tim Burton’ın “Beetlejuice 2”  filmi hakkında çok az bilgi var ancak yapımda Michael Keaton (Beetlejuice) ve Winona Ryder (Lydia Deetz) önceki rollerini tekrar canlandırıyor. İkiliye ek olarak Ryder’ın karakterinin kızı rolünde “Wednesday” yıldızı Jenna Ortega ve henüz açıklanmayan bir rolde Justin Theroux filmde yer alıyor. “Beetlejuice 2” filminin çekimlerine 10 Mayıs’ta Londra’da başlanması bekleniyor.

Orijinal “Beetlejuice“, daha önce Maitland çifti tarafından kullanılan bir evde yaşayan Charles, Delia ve Lydia Deetz’i konu alıyor. Maitland ’ler bir araba kazasında ölüyor, ancak hayalet benlikleri eski evlerinde yaşamaya devam etmek istiyor ve Deetze’leri korkutmak için bir “biyo-şeytan kovucu” olan Beetlejuice ’u işe alıyorlar.

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın