Anasayfa » Trend » Başka bir bankadan promosyon almak isteyen emekliye müjde! İşte ödenmesi gereken cayma bedeli

Başka bir bankadan promosyon almak isteyen emekliye müjde! İşte ödenmesi gereken cayma bedeli

Emekliye yapılan son zamların ardından bankalar promosyon yarışına girdi. Emekliler için promosyon yarıyılında bankalar tarafından yüksek öneriler yapılırken cayma hakkı sayesinde emekliler istedikleri zaman bu fırsatı değerlendirerek başka bir bankaya geçiş yapabilecek.

Bankaya, “Ücretimi 3 sene sizden alacağım” vaadini vererek promosyondan faydalanan emekliler, bu hak sayesinde daha cazip öneriler ortaya çıktığı zaman bunlardan rahatlıkla yararlanabilecek. Bunun için öncelikle harekâtlara başlamadan emeklinin yapması gereken tek şey vaat verdiği bankaya promosyon iadesi asıllaştırmış olmak.

Başka bir bankadan promosyon almak isteyen emekliye müjde! İşte ödenmesi gereken cayma bedeli

3 Sene Dolmadan Emekli Ücreti Taşıma Cayma Bedeli

Bir emekli A bankasından 3 senelik yarıyıl için 375 lira ödeme aldığını farz ettiğimizde 3 gün sonra B bankası 450 lira öneri ettiğini düşünürsek; Emekli A bankasına 375 lire cayma bedeli ödeyerek iade ederek, B bankasına ücretini taşıyabilecek.

Şayet bu emeklinin A bankasından 375 liralık promosyonu almasının üzerinden 1 yıl gibi bir zaman zarfı geçmişse bu gidişatta emeklinin iade etmesi gereken meblağ 2 senelik müddete denk gelen meblağ olacak. Emekli, A bankasına 2 senelik müddetin meblağı olan 250 lirayı iade edecek.

ANEKDOT: Sosyal destekler ve bankaların tertip etmiş olduğu promosyonlarda tüm balakalar internet kaynaklı olup verilen sayı ve meblağlardan SuperHaber ekibi mesullük kabul etmemektedir.

İçeriği Oyla

Yorum yapın