Anasayfa » Genel » “Barbie” Filmi, Türkiye’de Temmuz Ayı Rekoru Kırarak Gişe Başarısını Taçlandırdı!

“Barbie” Filmi, Türkiye’de Temmuz Ayı Rekoru Kırarak Gişe Başarısını Taçlandırdı!

Uzun zamandır merakla beklenen Barbie filmi, gişe rekorlarına adım attı ve ilk gününde 172 bin 254 seyirciyle, Temmuz ayının en iyi cuma açılışını reelleştirerek büyük bir galibiyet elde etti.

Barbie” filmi dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de büyük bir alakayla karşılandı. 21 Temmuz tarihinde 323 sinemada ve 731 salonda gösterime giren film, sadece ilk gününde 172 bin 254 birey tarafından izlenerek, temmuz ayının en iyi cuma açılışını reelleştiren bir eser oldu. Galası geçtiğimiz salı günü yapılan film, öteki ehemmiyetli imaller olan “Oppenheimer” ve “Misyonumuz Risk – Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” filmlerini geride vazgeçerek büyük bir galibiyete imzalaydı.

Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrollerini paylaştığı film, ikonik bebek Barbie’nin serüven dolu ve cümbüşlü öyküsünü anlatıyor. Rejisör koltuğunda Oscar adayı yazar ve rejisör Greta Gerwig otururken, senaryosunu ise Greta Gerwig ile beraber Marriage Story ve White Noise filmleriyle tanıdığımız Noah Baumbach kaleme aldı. Film, 33 yıldır en çok satan oyuncaklar listesinde birinci sırada yer alan Barbie’nin renkli dünyasını izleyicilere değişik bir pencereden sunuyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın